Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 25. januar

Er du vår neste journalist?

Sandefjords Blad legger sin ære i å finne og forvalte gode journalisttalenter.
Vi skal gi et så godt utgangspunktet for en spennende karriere som vi bare kan.

Søker du på denne stillingen, lover vi deg at vi ser like mye på hva slags potensiale du har, som hva slags erfaring du har. Vi er på jakt etter en sulten og ambisiøs journalist, som mer enn gjerne takker ja til å prøve seg på krevende oppgaver og som er opptatt av læring og utvikling. Det behøver ikke å bety at du må være pur ung for å bli vurdert til denne stillingen, men at du – uansett alder og erfaring – vet at læring og utvikling er noe som skjer hele livet, og at du derfor er mottakelig for både endring og nye impulser.

Som journalist i lokalavisa i Vestfold og Telemarks største kommune må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser. Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes.

Vi mener at det ikke er tilfeldig at mange som tidligere har jobbet hos oss,
i dag har svært spennende stillinger hos oss, i nasjonale mediehus eller er ledere innen media.

I dette tilfellet skal to av våre dyktige og unge redaktører videre til interessante lederjobber i henholdsvis Nettavisen og i Avisa Oslo. Det er deres etterfølgere vi nå skal erstatte, enten ved at vi ansetter en journalist som vi over tid skal utvikle til en dyktig frontsjef eller ved at vi ansetter en frontsjef.

Søker må ha førerkort og disponere bil.

Vi har samtidig en intern prosess der ansatte fra staben kan søke stillingen som frontsjef, men vi skal altså finne to. Eksterne kandidater vil derfor bli vurdert. Ønsker du å jobbe hos oss som journalist, men tenker at du har gode argumenter for at du også bør vurderes til stillingen som frontsjef i Sandefjords Blad,
skriver du et eget avsnitt om det i søknaden. Se mer om hva vi vektlegger hos en dyktig frontsjef i egen annonse for denne stillingen.

Sandefjords Blad er en del av Amedia-konsernet. Som ansatt hos oss blir du del av et faglig fellesskap som strekker seg landet rundt. Vi har et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø. Det bør legges til at du vil jobbe i landets mest solfylte kommune med gode odds for mange fine sommerdager.

Spørsmål om stillingen kontakt:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Sandefjords Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka,
fra tidlig morgenstund til lang på natt.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS