Stillingsannonse:

Sandefjords Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 23. november

Vi søker en ambisiøs journalist som kjenner en sterk driv etter å lage saker som blir godt lest, da en av våre ansatte skal ut i fødselspermisjon.

Stillingen er et vikariat den perioden hun er i permisjon, i 11 måneder,
med mulighet for forlengelse. Sandefjords Blad har beviselig vært en fin start i mange gode karrierer. Vi gir deg fort muligheten til å prøve deg på forskjellige oppgaver - også i mellomledelsen. Vedkommende som søker bør derfor være en ambisiøs journalist som kjenner en sterk driv etter å lage saker som blir godt lest. Vi forutsetter at du har lyst til å prøve deg på mange sjangre og oppgaver,
og at vi kan bruke deg som frontsjefvikar ved behov, vi vil i så fall gi deg nødvendig opplæring først.

Vi er en avis som har hatt en sterk vekst i antall betalende abonnenter i et lokalsamfunn der det skjer mye og der det er gøy å jobbe. Vi forventer at du skjønner at ingen noen gang blir ferdig utdannet og at du derfor kan ta både styring og lærdom fra andre.

Som journalist i lokalavisa i Vestfold og Telemarks største kommune må du kunne dekke alt fra eliteserien i fotball og politikk til kulturarrangement og hendelser. Nyhetsjournalisten går inn i redaksjonens turnus. Vakter på kveld og i helger må derfor påregnes. Den rette søkeren må disponere bil.

Kontaktinformasjon:

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Sandefjords Blad

Sandefjords Blad dekker kommunen vi har tatt navn fra, verken mer eller mindre. Vi er en abonnementsavis i vekst takket være satsning på digitalt abonnementsinnhold. Vi leverer nyhetstjenester til lokalbefolkningen syv dager i uka,
fra tidlig morgenstund til lang på natt.Vi eies av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS