Stillingsannonse:

Salgsfabrikken søker redaktør/journalist til fagbladet Utemiljø og til andre redaksjonelle magasiner

Søknadsfrist: Snarest

Firma: Salgsfabrikken AS

Salgsfabrikken AS er i dag 13 topp motiverte ansatte og vi selger annonser for flere store utgivere. Vi selger både til magasiner og til nettsteder. Vi har flere stillingsportaler – som vi er med og utvikler. Vi har en blanding av godt etablerte og erfarne annonseselgere, samt flere unge selgertalenter som er gode på våre nye markedsføringsplattformer. Vi holder til i egne lokaler i Grue og er stolte av det gode arbeidsmiljøet vårt.

Vi har også vår egen innholdsprodusent som designer, filmer og tar bilder for oss.

Utemiljø har 21.000 lesere, og retter seg mot alle profesjonelle aktører i grønn sektor. Magasinet presenterer nyheter innenfor vei, anlegg, park og idrett – og gir informasjon om drift, vedlikehold og utvikling av parker og grøntområder.

Utemiljø leses av anleggsgartnere, landskapsarkitekter, entreprenører, teknisk ansvarlige, annleggsfaglige i stat/kommune, ledere og vaktmestere i borettslag, utemiljøansvarlige på skole, barnehager og idrettsanlegg, blant annet.

Vi utgir 6 utgaver i året og drifter også nettstedet: www.utemiljonytt.no

I tillegg samarbeider vi med Risør By på deres magasiner, og vi utgir vårt eget Næringslivsmagasin for Kongsvingerregionen.

Hos oss får du et inspirerende og artig miljø med kreative og dyktige folk.

Vi ønsker oss en dyktig, fleksibel person som vil være med og bygge opp Utemiljø og andre magasiner vi har på huset hos oss.

Vi holder til på Grøset Herregård i Grue. Vi selger annonser til 24 magasiner og mange nettsteder. Vi eier vårt eget magasin; Utemiljø.

Kontoradressen er på Kirkenær.

For mer informasjon, ta kontakt med; Wenche Huser Sund,
906 16 307, [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS