Stillingsannonse:

RHA søker journalister

Søknadsfrist: Snarest

Amedia

Amedia

Er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Har du lyst til å jobbe med utgangspunkt i en helt ny storkommune, i en avis som som har opplevd en fantastisk vekst de siste årene? Den positive utviklingen, spesielt digitalt, gjør at Røyken og Hurums Avis nå vil styrke redaksjonen. Vi har et ledig engasjement ut året; i tillegg søker vi sommervikarer til redaksjonen.

Vi søker en samfunnsengasjerte person med stå på-innstilling, stort journalistisk interessefelt, god språkføring og erfaring fra digital formidling av journalistikk.

Alle våre journalister tenker digitalt først, men papiravisa er fortsatt viktig for oss og mange av våre lesere. Det er viktig at du ikke er redd for å prøve noe nytt, og at du liker å kaste deg rundt på kort varsel.

De vi ansetter må regne med noe kvelds- og helgearbeid. Redigering av vår nettutgave vil også bli blant arbeidsoppgavene. Førerkort og tilgang på bil er nødvendig. Lønn etter avtale. Søknadsfrist: 24. mai.

Har du spørsmål om stillingen, kan de rettes til ansvarlig redaktør og daglig leder Svein Ove Isaksen (Tel. 975 544 67/[email protected]) eller klubbleder Thomas Rud (Tel. 416 63 281/ [email protected]).

Røyken og Hurum avis er en del av Amedia. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS