Stillingsannonse:

Resett søker ansvarlig redaktør

Søknadsfrist: 10. august

Resett

Resett

Avisen Resett har 40.000 daglige lesere, og ca 2200 abonnenter. Deler av omsetningen til avisen kommer også fra donasjoner og annonseinntekter. Avisen har 5 års jubileum 28. august. Avisen Resett skal bidra til en mest mulig opplyst offentlighet ved å formidle nyheter og debatt innen et bredt spekter av saksområder ut ifra tradisjonelle journalistiske og presseetiske kvalitetskriterier. Den har som mål å bli en arena for meningsbrytning om alt av betydning for det norske samfunn. Avisen Resett skal forsvare ytringsfriheten, motvirke ensretting, vektlegge kontradiksjon og bidra til en faktabasert, fri og åpen debatt. Avisen Resett skal være attraktiv å lese for unge som eldre, og samtidig tilby et alternativ både til etablerte media, og til mer ensidige og polariserende alternative medier.

Avisen søker en person med:

  • Fortrinnsvis medieutdanning, og/eller annen relevant utdanning.
  • Journalistisk og redaksjonell erfaring
  • Innholds og publiseringskompetanse
  • Kunnskap om datafangst og digital markedsføring.
  • Ambisjoner på avisens vegne, og visjoner om hvordan vi skal vokse videre redaksjonelt.
  • Pågangsmot til å fylle det store tomrommet for kritisk analyse og dybdejournalistikk som den etablerte dagspressen etterlater.

Avisen Resett følger redaktørplakaten, og stillingsinstruksen vil følge Redaktørforeningen sine retningslinjer. Ansvarlig redaktør vil rapportere direkte til styret. Arbeidssted er Oslo. Lønn etter avtale. Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist 10. august 2022

Alle henvendelser og søknad sendes til [email protected]

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS