Stillingsannonse:

Reporter til kjendisdesken (DB.no/Seoghør.no) – fast stilling

Søknadsfrist: 07. oktober

I høst er det fire år siden Dagbladet Kjendis og Seoghør.no slo avdelingene sammen og etablerte Norges største kjendisredaksjon.

Gjengen, som består av utegående reportere som i første rekke leverer journalistikk til både Dagbladets og Se og Hørs digitale plattformer, søker nå etter en reporter i fast stiling.

Til den utfordrende jobben i kjendisredaksjonen, ser vi etter en offensiv og reporter med solid kunnskap om norsk og internasjonalt underholdningsliv.
Du som søker må kunne tenke kreativt og raskt. Det er avgjørende at du er en hund etter kjendisnyheter, har god formidlingsevne og evne til å bygge nettverk.

Jobben innebærer både deskarbeid og utegående jobbing. Det er en fordel om du også har kjennskap til nett-tv-produksjon.

Reporteren vil inngå i avdelingens turnus med både kvelds- og helgearbeid. Stillingen sorterer under Dagbladet AS.

Ved spørsmål ta kontakt med:

Klubbleder i Dagbladet, Anders Holth Johansen (47616896) kan også kontaktes.

Tiltredelse: Snarlig Søknad med CV sendes til [email protected]
innen onsdag 7. oktober 2020

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Dagbladet

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.
Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway,
Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.
Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Powered by Labrador CMS