Stillingsannonse:

Reporter politikk og økonomi - vikar

Søknadsfrist: 2. februar

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Har du lyst til å jakte nyheter der makten ligger?

Økonomi- og politikkredaksjonen i NRK Nyheter har et vikariat ledig for deg som har engasjement og interesse for samfunnsstoff.

Arbeidsoppgaver

I Økopol-redaksjonen vil du jobbe med noen av landets fremste og mest erfarne reportere. Du skal jakte nyheter, dekke løpende hendelser og bidra inn i fellesskapet med kildearbeid og fortellerglede. Du kan formidle historiene på en engasjerende måte, gjerne ved hjelp av ulike digitale fortellerteknikker. Stillingen vil gå i kombinert nett- og radioturnus. Opplæring vil bli gitt. Vikariatet varer ut august. Tiltredelse snarest.

Kvalifikasjoner

Vi søker en person med nyhetsteft og som ønsker å lage originale vrier på aktuelle saker, har oversikt over norsk samfunnsliv og evne til å bygge gode kilderelasjoner. Du har god forståelse av journalistisk metode og etikk.

Personlige egenskaper

Du må ha gode samarbeidsevner og like å finne nyheter som egner seg for et bredt publikum. Du må kunne skrive presist og lettfattelig også om kompliserte sammenhenger.

Vi tilbyr

Utfordrende arbeidsoppgaver i en redaksjon med noen av landets beste journalister. Publisering på noen av landets største og best likte plattformer.

Kontaktinformasjon

Kyrre Nakkim, red.sjef Økopol, 916 07 122 [email protected]

Peder Ottosen, red.leder Økopol, 99164590, peder [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS