Redaktør

Søknadsfrist: 08. oktober 2018

Er du lærer og vil jobbe med Norges største digitale læremiddel, Salaby?

Salaby tilbyr digitalt innhold for bruk i barnehage og undervisning i alle fag på barnetrinnet. Salabyredaksjonen består av 14 medarbeidere som utgjør et kreativt og tverrfaglig miljø i Gyldendal, hvor pedagoger, tekniske utviklere, illustratører og designere samarbeider tett både om utvikling av nytt pedagogisk innhold (tekst, film, animasjon, spill og øvingsoppgaver), og om drift og vedlikehold av nettstedet.

På grunn av økt arbeidsmengde i forbindelse med Fagfornyelsen i 2020 er vi nå på jakt etter en redaktør i 100 % midlertidig stilling frem til 31.12.2020.

Dine viktigste arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være å:

  • utvikle gode konsepter og pedagogisk bearbeidet innhold som preges av lekenhet, mestring og varme
  • følge tett med på utviklingen og trendene i skolen
  • holde deg oppdatert på læreplanarbeidet med Fagfornyelsen

Vi søker deg som er:

  • grunnskolelærer på barnetrinnet
  • glad i å skape og lage godt pedagogisk innhold
  • kjent med klasserom hvor elevene har 1:1-dekning med digitale enheter (iPad, Chromebooks eller andre enheter)
  • opptatt av hvordan pedagogisk bruk av læringsteknologi kan fremme elevenes lærelyst og mestring
  • trygg med bruk av digitale verktøy, gjerne Adobe-programmer, og motivert for å lære nye programmer for redigering av både bilde og lyd

Som redaktør hos oss må du trives godt i et miljø hvor tverrfaglighet og samarbeid står sterkt. Du må like å jobbe i kreative og skapende prosesser – og kunne drive frem og fullføre prosjekter til avtalte frister. Vi stiller høye krav til kvalitet, og bærer vårt ansvar ovenfor lærere og elever med både stolthet og ydmykhet.

Å jobbe i Gyldendal er meningsfylt, utfordrende og lærerikt. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i et trivelig, pulserende og ambisiøst arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, gode velferdsordninger og flotte lokaler sentralt i Oslo sentrum.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen:

Hanne-Mari Eide Bennett, Redaksjonssjef Salaby

E-mail

Tlf:99 327 537

Søk på stillingen her: www.candidate.hr-manager.net

Søknadsfrist: 08. oktober 2018

Firma: Gyldendal Norsk Forlag

Gyldendal Norsk Forlag AS er et ledende kunnskaps- og kulturforlag. Forlaget har ca. 300 ansatte og holder til sentralt i Oslo. Virksomheten er organisert i fire forlag - Gyldendal Litteratur, Gyldendal Akademisk, Gyldendal Undervisning, Gyldendal Rettsdata og to imprint - Tiden Norsk Forlag og Kolon Forlag. Forlagshuset inngår i Gyldendalkonsernet.

Gyldendal Undervisning er Norges ledende forlag for læremidler til grunn- og videregående skole, samt etter- og videreutdanningsmarkedet. Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et bærekraftig samfunn.