Redaktør for Aftenposten Historie – Norges største historiemagasin

Søknadsfrist: 25. november

Vi søker en kunnskapsrik og engasjert formidleren som redaktør for Aftenposten Historie – Norges største historiemagasin

Aftenposten Historie ble lansert våren 2014, og har vært en suksess fra første utgave. Magasinet er et av Norges største magasiner og her et opplag på 32.736 utgaver og 261.000 lesere av hver utgave. Magasinet er på 164 sider, og har 12 utgivelser pr. år. Den faste redaksjonelle staben består av redaktør og deskjournalist. Det legges stor vekt på høy historiefaglig troverdighet og at stoffutvalget når brede lesergrupper.

Vår nye historieredaktør er kunnskapsrik og har solid journalistisk bakgrunn. For å lykkes i rollen bør du ha en utpreget formidlingsevne og eminent i det norske språk. Du er leken, idérik og engasjert og har et sterkt visuelt blikk. Viktige arbeidsoppgaver er tilrettelegging av produksjonen, reportasjeledelse, kontakt med en innholdsprodusenter, redigering og valg av illustrasjonsmateriale.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver med et unikt produkt med høy troverdighet. Du vil ha gode faglige utviklingsmuligheter som en del av Aftenposten og Schibsted-konsernet og vil jobbe med videreutvikling og nyskapning i et spennende miljø med dyktige kolleger. Redaktøren har budsjett- og personalansvar.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med forlagsdirektør

Andreas Finborud, tlf. 907 43 839,

[email protected]

eller sjefredaktør Espen Egil Hansen, tlf. 909 85 006 [email protected].

Søknadsfrist 25. november

Trykk her for å søke stillingen

Firma: Aftenposten

Aftenposten Forlag er en avdeling i Aftenposten AS som utgir månedsmagasinene Aftenposten Innsikt, Aftenposten Historie, Mat fra Norge, Hyttemagasinet, ukeavisen Aftenposten Junior og digitaltjenesten MAGASIN+. Enheten omsetter for 115 millioner og har robust økonomi.