Stillingsannonse:

Redaktør – BO BEDRE Norge

Søknadsfrist: Snarest

Norges førende interiør- og designmedie BO BEDRE søker ny redaktør med en sterk profil og nysgjerrighet på fremtidens digitale muligheter.

Du skal:

Benjamin Media

Benjamin Media

Benjamin Media er ejet af Bonnier Publications A/S.
Benjamin Creative er en enhed i Benjamin Media. Tilsammen udgør vi et moderne mediehus med en ambition om at “connect through stories”.
Vi producerer en række mediebrands: Bo Bedre, Scandinavian Living, Nordic Living, Bolig Magasinet, Bolig Pluss, Costume, Costume Living, Bil Magasinet, Magasinet Liv,Tara, Woman og idenyt&VoresVilla. Alle disse bliver udgivet af selskabet Bonnier Publications International. Vi sælger både annoncer og står for mediepartnerskaber til vores egne brands og brands i moderselskabet Bonnier Publications A/S: Illustreret Videnskab, Historie, Gør Det Selv, iForm, Aktiv Træning.

 • elske norsk design og i det hele tatt brenne for at vi alle skal bo bedre.
 • ·planlegge, bestille og produsere Norges beste boligreportasjer, som skal inngå i BO BEDREs samlede journalistiske innholdsproduksjon og økosystem på tvers av print og digitale kanaler.
 • ·daglig produsere og publisere innhold digitalt, spesielt til BO BEDRE Norges voksende instagramprofil.
 • være BO BEDREs ambassadør og ansikt utad i Norge, inklusiv å være i tett dialog med vår salgsorganisasjon omkring kommersielle muligheter og resultater.
 • være ansvarlig for produksjon og redigering av ca. 30 sider i hvert magasin i Norge samt rent språklig og faktuelt sørge for at magasinet er ferdigstilt innen trykk.

ha et godt og presist språk, estetisk sans, forståelse for søkemotoroptimalisering og forskjeller mellom virkemidler, vinkling, versjoneringer, målepunkter og muligheter til kanalene i et moderne medieunivers.

 • utføre jobben med base i Norge, men inngå i et samarbeid med redaksjonen i København rundt å utvikle historier og innhold som kan inngå i forskjellige medier på tvers av markeder.
 • gjennomføre BO BEDREs årlige Designpris.
 • ha erfaring med CMS, Facebook, Instagram, Pinterest samt InDesign og være klar til å raskt bli kjent med vårt produksjonssystem til magasiner.
 • understøtte engagementet i branduniverset ved å svare på henvendelser og spørsmål fra lesere og brukere – og omverdenen generelt.
 • utføre redaktørjobben som selvstendig næringsdrivende (fulltidsoppgave etter årsavtale)

Vi er:

 • Nordeuropas førende og største design- og interiørmedie.
 • et brand som er i konstant ekspansjon. BO BEDREs redaksjon står per i dag bak BO BEDRE i Danmark og Norge, Scandinavian Living i Holland, Tyskland, Sverige og en lang rekke engelsktalende land og er et vidtspennende brand med bl.a. printmagasin, online-utgave, bokutgivelser og flere andre forretningsområder.

Oppstart snarest mulig.

Ytteligere spørsmål kan stilles til sjefredaktør for BO BEDRE Danmark, Erik Rimmer, +4523412150 eller email [email protected].

Vi gleder oss til å motta din søknad og cv via lenken «Søk her»

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS