Stillingsannonse:

Redaksjonssjefer i Dagbladet

Søknadsfrist 5. oktober

Dagbladet

Dagbladet

Er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Vil du lede selve hjertet i en nyhetsorganisasjon? Dagbladet søker redaksjonssjefer.

Dagbladet får stadig flere brukere digitalt. De leser også flere saker og kommer oftere tilbake. Veksten gjør at vi nå satser ytterligere med å styrke den digitale desken, der redaksjonssjefene leder det løpende redaksjonelle arbeidet på dagbladet.no.

Redaksjonssjefene rapporterer til nyhetsredaktøren, og tar publisistiske avgjørelser basert på fullmaktsystemet i redaksjonen. Jobbene innebærer turnus, inkludert kveld- og helgevakter, og noe personalansvar. Redaksjonssjefene er arbeidsleder for vakt- og frontsjefer.

Hvem ser vi etter?

Måltall er noe som motiverer deg, og du må ønske å vinne nyhetskampen. Sikker presseetisk vurdering og tabloidfaglig styrke er en forutsetning. Du må ha solid redaksjonell erfaring, kunne gjøre tøffe prioriteringer og ta vanskelige valg på en effektiv måte. Du må like å jobbe i et svært høyt tempo. Er du i tillegg en lagspiller, som kan maksimere potensialet til redaksjonen du leder, er du den vi leter etter.

Hva kan vi tilby?

Dagbladet er et mediehus i stor vekst. Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en redaksjon med høye ambisjoner. Du får jobbe med et bredt spekter av saksfelt, og det er svært gode utviklingsmuligheter i en organisasjon med mye kompetanse. Du kommer inn i et svært godt arbeidsmiljø på nyhetsdesken.

Ved spørsmål om stillingene kan du kontakte:

Nyhetsredaktør Frode Hansen, 915 59 749, [email protected]

Leder for redaksjonsklubben Anders Holth Johansen, 476 16 896, [email protected]

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Tiltredelse: Etter avtale
Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist 5. oktober

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS