Stillingsannonse:

Redaksjonssjef i Kamille

Søknadsfrist: 20. mai

Egmont Publishing er et av Norges største mediekonsern, og har lenge hatt førsteposisjon hos en rekke målgrupper med sine mange merkevarer.
Nå satser vi tungt på digitalisering i Egmont og skal treffe målgruppene i flere kanaler.

Kamille-redaksjonen er Norges største kvinnemagasin.
Vi lager innhold til den etablerte norske kvinnen, fra 30 til 55 år.
Vi treffer målgruppa med inspirerende og relevant stoff, der de er, når de søker det: i sosiale medier og andre digitale flater, på eventer og gjennom magasinet.

Kamille har 18 årlige utgivelser, vi arrangerer Kamille Weekend to ganger i året, og har sterke kanaler i sosiale medier og en voksende nettsatsning. I tillegg til å fylle Kamille-universet med godt innhold, lager teamet også Ditt Bryllup.

Vi søker nå redaksjonssjef til Kamille. Som redaksjonssjef får du ansvar for å holde en god produksjonsflyt på alle flater.
Du vil ha et særlig fokus på reportasjene, samt et overblikk over helheten.

Vi søker deg som har et brennende engasjement for å skape og fortelle historier som treffer og mobiliserer leserne der de befinner seg. Du våger å eksperimentere med form og innhold, du får folk med deg og du skaper begeistring hos brukerne.

Våre forventninger til deg

 • Sterk journalistisk bakgrunn og redaksjonell kompetanse, og er til enhver tid oppdatert på etiske normer og retningslinjer.
 • Erfaring med digital journalistikk, gjerne fra en nyhetsdesk.
 • Kjenner målgruppens interesser og kan merkevarekommunikasjon. Du har teft for gode navn, temaer og trender. Du er kreativ og idérik.
 • Du er analytisk og opptatt av innsikt som verktøy for å treffe på det innholdet og de kanalene målgruppen til enhver tid vil ha.
 • Du er en synlig leder og er opptatt av å utvikle deg selv og de du leder.
 • Du er strukturert og flink til å prioritere, både for deg selv og resten av teamet. Du har erfaring med å organisere arbeidsflyt.
 • Du er en pådriver for innovasjon og skaper konstruktiv debatt.
 • Ser helheten i en utgivelse og de digitale flatene, er flink til å tenke på stoffmiks og hva som må til for å skape engasjement.

Du får av oss

 • Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et av Norges mest spennende mediehus. Her får du et godt arbeidsmiljø med inspirerende og dyktige kolleger, og konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Du vil få stor grad av frihet til å forme egen arbeidsdag i lyse og moderne kontorlokaler i Nydalen med nærhet til kollektivtransport.
 • Vi har aktive foreninger for fotball, filmklubb, yoga, bowling, bedriftshytter og kor – og kanskje du vil starte en forening selv?
 • Hos oss får du også velsmakende lunsj servert hver dag, i en fantastisk kantine!

Sjekk ut hvem vi er og hvordan vi jobber på Egmont-bloggen! https://blogg.egmont.no/

Kontakt redaktør og målgruppesjef Madeleine Strand (tlf 988 57 351) om du har spørsmål om stillingen.
Tillitsvalgt på avdelingen er Astrid Helen Holm (tlf 99 52 35 59).

Vennligst benytt ”SØK STILLINGEN HER” knappen her på siden for å bli betraktet til stillingen. Vi mottar ikke søknader per e-post.

SØK STILLINGEN HER

Firma: Egmont

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktiviteter i 30 land og 6200 medarbeidere. Vi står for godt innhold og digital innovasjon. Vi står bak bl.a. TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing, som gir ut over 700 magasiner. Egmont er et fond som omsetter for 14,5 milliarder NOK og som deler ut over 120 millioner NOK per år til formål som skal gi barn og unge et bedre liv. I Norge støtter Egmont Fonden Kronprinsparets Fond, Norske Kvinners Sanitetsforening, opprettelsen av Stine Sofie Senteret, Sorgsenteret i Bergen, ForandringsFabrikken og Alternativ til vold.