Redaksjonell idéutvikler

Søknadsfrist: 10. oktober 2018

TA har hatt en fabelaktig utvikling de senere årene. Avisen er nå den største og ledende i Telemark. Vi har fått mange tusen nye digitale kunder, samtidig som vi tar godt vare på alle som først og fremst ønsker å lese avisen på papir. Men vi er opptatt av å utvikle oss videre, av å forbedre tilbudet til våre abonnenter. Derfor legger vi vekt på å forbedre alle de ulike produktene våre, det være seg på papir, nett, eller digitale direkte tv-sendinger. For å fortsette den gode utviklingen søker vi nå en

REDAKSJONELL IDÉUTVIKLER

Vi søker en pågående og kreativ journalist som skal utvikle journalistikken og ta del i reportasjearbeidet ut over den daglige nyhetsproduksjonen. Vi ønsker oss også en som kan legge til rette for publisering på ulike plattformer både digitalt og papir.

Arbeidsområdet blir både krim, politikk, samfunnsliv og næringsliv. Idéutvikling og foredling av saker blir sentrale arbeidsområder. Vedkommende vil være aktiv i produksjon av saker, dette er en skrivende jobb, men oppgavene vil også være av overordnet karakter og vedkommende vil inngå i den redaksjonelle ledergruppen.

Ytterligere opplysninger om stillingen kan man få ved å kontakte sjefredaktør Ove Mellingen. Epost: [email protected] - telefon: 906 84 999.

Søknadsfrist: 10. oktober 2018

Firma: Telemarksavisa AS

TA har hatt en fabelaktig utvikling de senere årene. Avisen er nå den største og ledende i Telemark. Vi har fått mange tusen nye digitale kunder, samtidig som vi tar godt vare på alle som først og fremst ønsker å lese avisen på papir. Men vi er opptatt av å utvikle oss videre, av å forbedre tilbudet til våre abonnenter. Derfor legger vi vekt på å forbedre alle de ulike produktene våre, det være seg på papir, nett, eller digitale direkte tv-sendinger.