Raumnes søker journalist

Søknadsfrist: 30. november

Har du nyhetsteft, evner å finne gode vinklinger, jobber effektivt og har et godt språk? Da har vi i Raumnes bruk for deg!

Fra 01.02.2019 trenger vi nemlig en ny journalist til å bidra til å øke vår voksende leserskare. Du vil arbeide med alle stoffområder som skrivende journalist for vår papir- og nettavis, i tett samarbeid med resten av redaksjonen.

Som lokalavisjournalist må du være tett på lokalmiljøet og både kunne skrive om de små hyggelige hendelsene, men også kunne ta tak i saker som er mer utfordrende.

Raumnes dekker Nes kommune, og kommer ut hver tirsdag, torsdag og lørdag på papir og løpende på nett og mobil. Vi holder til på Årnes, og du vil som en del av redaksjonen komme tett på leserne våre. Stillingen vil inngå i vår vaktordning.

Vi kan tilby en spennende arbeidshverdag der du får ta stor del i det redaksjonelle arbeidet, med fokus på nyheter og digital utvikling. Det forventes at du bidrar med ideer til saker, våger å stille de tøffe spørsmålene og er godt kjent med Vær Varsom-plakaten.

Kvalifikasjoner:

  • Du har utdanning innen journalistikk og redaksjonell erfaring • Du har digital kompetanse • Du har høy arbeidsmoral • Du er selvgående og liker ansvar
  • Du har førerkort

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne ta en prat med deg!

Søknad, CV og referanser sendes til ansvarlig redaktør og daglig leder, Fred C. Gjestad, e-post [email protected], tlf. 90 15 00 73.

Leder i redaksjonsklubben er Lisbet Bekkeli Amundsen, e-post, [email protected], tlf. 974 79 424

Tiltredelse 01.02.19.

Søknadsfrist: 30.11.2018.

Firma: Raumnes AS

Raumnes AS er en lokalavis som dekker Nes kommune, og kommer ut hver tirsdag, torsdag og lørdag på papir og løpende på nett og mobil. Vi har kontor på Årnes.