Stillingsannonse:

Rana Blad søker nyhetsjournalist

Søknadsfrist: 15. juli

Rana Blad

Rana Blad

Rana Blad er et ledende digitalt mediehus som dekker området Nord-Helgeland. Vi er 22 ansatte, har gode betingelser, og et arbeidsmiljø preget av godt driv og humør. Vi har bedriftshytte, barnehage og er en arbeidsplass i kontinuerlig utvikling. Rana Blad er en del av mediekonsernet Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Rana Blad holder til i moderne lokaler i sentrum av Mo i Rana. Vi er det største mediehuset på Helgeland og vi har en solid posisjon med 23.300 lesere på nett, mobil og papir. Hos oss vil du få jobbe sammen med rasende flinke og morsomme kolleger i et pulserende miljø.

Vi søker etter nyhetsjournalist

Er du på jakt etter ny jobb i en fartsfylt og fremoverlent redaksjon? Da skal du søke jobb i Rana Blad. Her vil du få varierte og utfordrende oppgaver i et pulserende miljø, hvor du får jobbe sammen med dyktige og engasjerte kolleger.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Du elsker å jakte på nyheter,
  • Du trigges av å sette dagsorden
  • Du er glad i å møte mennesker
  • Du er kreativ og idérik
  • Du har journalistiske grunnferdigheter
  • Du har god skriftlig fremstillingsevne
  • Du har gode foto- og videoferdigheter
  • Du får et kick av å gå live

For spørsmål om stillingen ta kontakt med sjefredaktør Marit Ulriksen: 901 29898

Nyhetsredaktør Kenneth Gabrielsen: 909 51315 eller klubbleder
Toril Alfsvåg: 481 01676

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS