Stillingsannonse:

Prosjektstillinger sosiale medier

Søknadsfrist: 1. september

Hver eneste dag leser mer enn 1,2 millioner nordmenn Dagbladets journalistikk på ulike plattformer og i ulike kanaler.
Det siste halve året har vi hatt en voldsom digital vekst, og vi ønsker nå å treffe enda flere gjennom andre distribusjonskanaler enn våre egne.

Vi søker tabloide journalister som er opptatt av hvordan vårt journalistiske innhold kan distribueres via andre kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat

Vi styrker derfor vår sosiale medier-gruppe med flere prosjektstillinger med ett års varighet.
Vi søker tabloide journalister som er opptatt av hvordan vårt journalistiske innhold kan distribueres via andre kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat, og vi trenger deg som liker å bruke datainnsikt til å nå ut til stadig flere med Dagbladets prisbelønnede innhold.

Som del av vår sosiale medier-gruppe vil du også være sentral i arbeidet med å utvikle strategier for Dagbladets videre bruk av sosiale medier, og på hvilke plattformer vi skal være til stede.
Du vil også jobbe journalistisk og produsere innhold til disse plattformene. Gjennom moderering av kommentarfeltene på Dagbladets hovedkonto på Facebook, vil du også komme i direkte dialog med våre engasjerte lesere.

Du må være stødig journalistisk, presseetisk sterk og ha nyhetsteft.
Du bør ha god kjennskap til sosiale medier generelt, og hva som interesserer den yngre målgruppa spesielt, samt ha god forståelse for story-formatet.

Er du i tillegg språksikker, og har noe erfaring med bilde- og/eller videoredigering, vil vi veldig gjerne snakke med deg.

Vi tilbyr et sterkt faglig og sosialt miljø med varierte arbeidsoppgaver.

Turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Avdelingsleder Matias Ytterstad, tlf. 99462233, [email protected]

Redaksjonssjef Hilde Schjerve: tlf. 91785456, [email protected]

Klubbleder Anders Holth Johansen, tlf. 47616896, [email protected]

Tiltredelse etter avtale.

Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

Firma: Dagbladet AS

Dagbladet AS er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte.
Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.
Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter.
I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate og Nettbil.