Porsgrunns Dagblad søker journalist

Søknadsfrist: 01. september 2018

Siden 2016 har vi økt antall betalende abonnenter med 34 prosent, og for første gang på over 20 år øker vi nå antall journalister i redaksjonen. Hvis utviklingen fortsetter, har vi flere digitale abonnenter enn papirabonnenter i løpet av ett år.

Derfor jakter vi på en ung, fremadstormende journalist med digital kompetanse og forståelse, som kan gi PD et ekstra løft i den digitale nyhetsformidlingen. Du jobber raskt, er flink til å hive deg rundt og elsker spennende titler og vinklinger. Samtidig har du teft for kritiske saker og tør å utfordre maktapparatet. Du bør også være en pliktoppfyllende journalist som liker å jobbe sammen mot uoppnåelige mål og klare dem.

Våre lesere elsker stoff fra eiendomsmarkedet og næringslivet. Kompetanse og interesse for dette er derfor særdeles viktig. I tillegg bør du se på en butikkåpning på Down Town som en utfordring, ikke et pliktløp.

For å jobbe hos oss må du ha lappen og disponere egen bil.

Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Ansvarlig redaktør Erik Enger på tlf. 906 70 806.

Søknad med arbeidsprøver, vitnemål og attester sendes til [email protected] innen 1. september.

Firma: Porsgrunns Dagblad

Porsgrunns Dagblad er lokalavisa for Porsgrunn og Bamble. Redaksjonen består av 7 årsverk, og avisa er en del av Amedia. PD har et godkjent opplag på 4.422 for 2017, og omsetter for cirka 17 millioner kroner i året.