Stillingsannonse:

Østlendingen søker to journalister i vikariat

Søknadsfrist: 8. august

Østlendingen

Østlendingen dekker store deler av Hedmark, og har en sterk posisjon i regionen. Mediehuset Østlendingen består av avisene Østlendingen, Hamar Dagblad, Ringsaker Blad og SolungAvisa. Hovedkontoret ligger i Elverum. Øvrige avdelingskontorer ligger i Hamar, Brumunddal, Trysil, Flisa og Tynset. Selskapet tilhører Amedia, landets største utgiver av lokale medier.

Østlendingen søker to journalister til vikarstillinger i Elverum.

Vi har behov for to journalister i Elverum i høst. Vi er på jakt etter deg som er selvgående, nysgjerrig, har god samfunnsforståelse og har bra digitale evner. Flere av våre ansatte skal ut i foreldrepermisjon, og derfor trenger vi ekstra hjelp i et halvt år fremover til 31. januar med mulighet til forlengelse.

Østlendingen har tatt store steg digitalt de siste årene og er blant de ledende avisene i Innlandet når det gjelder digitalisering. Ikke minst skyldes det at vi har lykkes med å nå unge lesere. Nå ønsker vi å fortsette den fine utviklingen i høst med dagsordensettende journalistikk.

Som journalist på Elverum-kontoret vil du få mulighet til å dekke mange ulike stoffområder og prøve deg i ulike roller hvis du ønsker det. Du skriver trolig mest om Elverum, men må regne me reportasjeturer til flere av nabokommunene.

Vikariatene er hundre prosent og inngår i turnus med kvelds- og helgejobbing.

Østlendingen er en regionavis som dekker store deler av gamle Hedmark fylke. Vi har tre lokalkontorer i tillegg til hovedkontoret i Elverum.

Søknadsfrist er 8. august. Tiltredelse så fort som mulig.

Har du spørsmål eller er interessert?

Ta kontakt med Truls Sylvarnes, ansvarlig redaktør (95479606 / [email protected])

Cathrine Loraas Møystad, tillitsvalgt (97686726 / [email protected])

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS