Stillingsannonse:

Ønsker du å jobbe med formidling av sport i TV 2 Sporten?

Søknadsfrist: 19. mars

Vi har ledig vikariat som reporter/programleder i TV 2 Sporten i Bergen fra 1. juni 2019 ut mai 2020.

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med formidling av sport og sportsnyheter i TV 2 Sporten. Du må både ønske å jobbe som reporter i høyt tempo og med varierte oppgaver, samtidig som du også kan presentere sakene i studio som programleder.

Arbeidsoppgaver

  • Vi ser etter deg med grunnleggende interesse for, og kunnskap om, sport.
  • Vi ser etter en kandidat med journalistisk teft, formidlingsevne og stor arbeidskapasitet.
  • Dette er en allsidig rolle som vil kunne håndtere både programledelse og jobbe som reporter på desk og i felt.
  • Vi ser etter en kandidat som har gode allmennkunnskaper innen sport.
  • TV 2 Sporten har ambisjoner om å løfte både de daglige Sportsnyhetene på TV 2 og Nyhetskanalen, samtidig som vi skal håndtere en svært omfattende og attraktiv rettighetsportefølje, med sendinger fra fotball, håndball, sykkel, ishockey og vintersport.

Som programleder søker vi etter deg som ønsker å engasjere i kreativ historiefortelling i studio, samtidig som du må håndtere Breaking News og live-intervjuer.
Den rette kandidaten er derfor en sterk journalist, har erfaring fra formidling på TV og er en lagspiller som trives blant kolleger i et energisk og kreativt arbeidsmiljø.
Du må være velformulert, ha et sikkert språk og journalistiske kvaliteter som skaper tillit blant seerne.

TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.

TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.

Vi tilbyr

  • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.
  • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer.
  • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter og gode muligheter for utvikling.
  • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.

Alle søkere må legge ved video der du presenterer deg selv.

SØK STILLINGEN HER

Firma: TV2

TV 2 har hovedkontor i Media City Bergen, en ledende medieklynge sentralt plassert i Bergen.
Her samles aktører innen media, teknologi, utdanning og forskning, som Bergens Tidende, Bergensavisen, NRK, TV 2 og deler av Institutt for informasjons- og medievitenskap.

TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og et av landets sterkeste merkevarer. Kanalen er en del av mediehuset TV 2, der virksomheten omfatter både lineær-TV og strømme-TV, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.
Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.