Økonomijournalist - vikariat

Søknadsfrist: 24. august 2018

Vår faste økonomijournalist skal ut i permisjon, og vi søker nå en vikar i ett år fra 15. oktober.

Vi satser på undersøkende journalistikk. Har du god kunnskap om økonomi, evne til å stille kritiske spørsmål, forklare kompliserte sammenhenger på en forståelig måte og interesse for hvordan Kommune-Norge bruker pengene? Da kan du være den rette!

Du er selvsagt godt kjent med digital publisering og datastøttet journalistikk, men du skal også skrive forklarende saker og tradisjonelle nyhetsartikler, og høyt produksjonstempo er en nødvendighet. Analytiske evner er viktig.

Kommunal Rapport har vokst kraftig de siste årene, takket være en suksessrik digital strategi.

Kommunal Rapport ble i juni tildelt Fagpressens gravepris for «Lenvik-saken» og har mange utmerkelser fra tidligere år. For oss som redaksjon er det viktig å kombinere undersøkende journalistikk med den løpende nyhetsdekningen innen vår sektor, og ligge langt framme i den teknologiske utviklingen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass hvor det er høyt under taket og mye latter. Vi ønsker oss en person som er lærevillig, og kan love gode muligheter for ny kunnskap innen gravejournalistikk og datajournalistikk.

Kontakt nyhetsleder Felicia Øystå, [email protected], tlf. 906 61 016 hvis du har spørsmål.

Klubbleder er Andreas Røed, [email protected], tlf. 458 74 190.

Søknad med CV sendes på e-post til:

[email protected] snarest, og senest 24. august.

Søknadsfrist: 24. august 2018

Firma: Kommunal Rapport

Kommunal Rapport er en digital dagsavis og en ukeavis som er rettet mot politikere og toppledere i kommunal sektor. Ukeavisa har 71.000 lesere, nettutgaven har knapt 20.000 ukentlige brukere. Vi publiserer også Kommunebarometeret og Leverandørdatabasen. Kommunal Rapport har vokst kraftig de siste årene, takket være en suksessrik digital strategi. I strategiperioden fram til 2020 er betaling for innhold fortsatt sentralt. Mediehuset har 19 fast ansatte, hvorav 15 i redaksjonen. Kommunal Rapport redigeres etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten, og er medlem av Fagpressen.