Stillingsannonse:

OA søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 22. februar

Oppland Arbeiderblad

Oppland Arbeiderblad

Oppland Arbeiderblad (OA) er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik, en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 55000 daglige lesere, en redaksjon på 30 og er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med 82 avistitler og mer enn 2,5 millioner daglige lesere.

Har du god nyhetsteft, er idérik og takler et høyt tempo?

Da trenger vi deg som sommervikar i vår redaksjon i sommer, enten i OAs hovedredaksjon, i datteravisen Toten Idag eller i Valdres og på Hadeland.

Her kan du regne med utfordringer og variasjon i en spennende journalistisk hverdag.

Vi ser gjerne at du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og besitter evnen til å jobbe selvstendig. Behersker du sosiale medier og foto/video, er det et stort pluss.

Du må har førerkort.

Vi har behov for journalister og frontsjefer. Vi ser også etter deg som er kan være interessert i tilkallingsvikariater/frilansjobber før og etter sommeren.

Våre sommervikarer vil gå inn i en turnus med tidlig-, dag, kvelds- og helgevakter. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger.

I 2021 vant vi Norsk Journalistlags pris for beste journalistikk i Innlandet. Vi fikk hederlig omtale på Amedias redaksjonelle prisutdeling og flyttet inn i nye, moderne lokaler i Gjøvik sentrum.

Oppland Arbeiderblad AS er et selskap i Amedia. Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia.

Ved spørsmål om stillingen kontakt

Erik Sønstelie, ansvarlig redaktør/daglig leder, [email protected], 90548977

Henning Guldbrandsen, tillitsvalgt NJ, [email protected], 90105741

Erik Børresen, nyhetsredaktør, [email protected], 95245997

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS