Nytenkende og digital journalist til N365 Group/Newsner

Søknadsfrist: 31. august 2018

Er du en rask journalist som har teft for spennende overskrifter? Brenner du for å fortelle engasjerende historier? Vi søker en nytenkende og digital journalist som ikke er redd for å utfordre gamle «sannheter» om hvordan journalistikk skal utformes. Du kan godt komme rett fra skolebenken og starte din karriere her hos oss.

Akkurat nå søker Newsner en ambisiøs journalist til vårt team i Oslo. Vi ser etter en som er åpen for å lære – og som kanskje kan lære oss noe nytt også. Er du klar for å brette opp ermene for at vår bedrift skal nå nye høyder? Da kan det hende du er en av de personene som vi gjerne ønsker velkommen til vår glade gjeng!

Som journalist hos oss kommer du til å få ansvar for å finne, utforme og publisere Norges mest engasjerende innhold sammen med dyktige kollegaer. Vi jobber alltid med å bli best på sosiale medier i Norge.

Til Newsner produserer vi alt fra bilder og videoer til både korte og lange nyhetssaker, underholdningsartikler og gode historier fra inn- og utland. I Norge har Newsner blant annet Facebook-sidene Underholdningslivet, Vi som elsker de kongelige, Humorbibelen, og Dyrebibelen, i tillegg til «Newsner Norge». Vi ønsker også å få flere sider, for å vokse videre. Kanskje du har en idé om hva vår neste side bør bli? Da burde du søke nå.

Newsner startet opp i Sverige og er i dag landets største publisist på sosiale medier. Siden finnes i dag på 15 språk og hver uke besøker rundt 10 millioner mennesker våre sider.

Bak Newsner står N365, som siden 2011 har levert fremgangsrike nativeløsninger for både små og store selskap.

Vi søker følgende kandidater:

  • En erfaren norsk journalist, gjerne med erfaring fra digital nyhetsjournalistikk.
  • En lagspiller. Å kunne samarbeide og hjelpe andre er alfa og omega for vår fremgang og utvikling.
  • Du er komfortabel med å skrive og jobbe i et høyt tempo og gjør gjerne det lille ekstra.
  • Du er ydmyk, men samtidig åpen for å utfordre gamle sannheter for å utvikle selskapet.
  • Du liker og forstår sosiale medier, spesielt Facebook.
  • Du har evnen til å skrive engasjerende og interessante titler.
  • Du har en sterk ansvarsfølelse og jobber på eget initiativ.
  • Du må være forberedt på å gjøre oppgaver som ligger utenfor arbeidsbeskrivelsen, da vi jobber i en bransje som stadig er i utvikling.
  • Erfaring med Premiere og Photoshop er en fordel.

Hvordan er det å jobbe hos oss:

N365 Group ble grunnlagt i 2011 i Sverige og har siden da ekspandert med kontorer i alle nordiske land, Berlin og Storbritannia. Totalt er vi rundt 80 medarbeidere og vi blir flere for hver måned som går.

Vi har en flat organisasjonsstruktur som innebærer at vi forsøker å unngå sjefer som er sjefer over andre sjefer. I stedet vil vi at alle jobber sammen som et lag for å utvikle seg selv og selskapet.

For at alle skal trives og ha et ønske om å gjøre det lille ekstra, fokuserer vi alltid på å ha en god lagånd. Det kan for eksempel innebære en konferanse med hele selskapet i Barcelona eller Portugal, et glass vin sammen en fredag ettermiddag, en middag eller en reise til et av de andre kontorene.

Kan dette være noe for deg?

Søknad med CV og arbeidsprover sendes til [email protected]

Søknadsfrist: 31. august. Med forbehold om at stillingen kan bli besatt tidligere.

Firma: N365 Group

N365 Group er ett av Norges raskest voksende medieselskap og en av verdens største publisister som siden 2011 har levert fremgangsrike nativeløsninger for både små og store bedrifter. Gjennom en kombinasjon av redaksjonens journalistiske erfaring og evne til å analysere statistikk, har oppdragene økt og vi har ekspandert fra ett kontor i Stockholm til nye satsinger i London, København, Oslo, Helsingfors, Berlin og New York.

N365 Group Norge er del i Mediaplanet Group med sete i Stockholm og virksomhet globalt. I gruppen inngår også selskapene Mediaplanet og Appelberg.