Stillingsannonse:

Nyhetsjournalist søkes til prisvinnende redaksjon

Søknadsfrist: 30. oktober

Ingen lokalaviser har vunnet flere Skup-diplomer enn Tønsbergs Blad. Nå jakter vi på nye priser, og vi vil gjerne ha deg som er sulten, tabloid og idérik med på laget.

Du må hige etter å lage de store avsløringene, men også glede deg over de små, lokale godbitene. Høyt tempo og stor arbeidsinnsats er en selvfølge, og du vil også gjerne ta nye utfordringer og lære deg nye ting.

At sosiale medier og digital tankegang er en del av hverdagen din, trenger vi vel nesten ikke nevne. I Tønsbergs Blad tenker vi digitalt først, og du må regne med å levere både bilder, video og direkterapportere fra felt.

Vi vil gjerne ha kandidater med en annerledes journalistbakgrunn, eller som bare er glad i å tenke annerledes. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et supert arbeidsmiljø og dyktige, prisvinnende, kolleger du kan lære masse av.

Og ja, vi har forøvrig også lokaler i selveste indrefileten av verdens beste sommerby: Midt på Brygga i Tønsberg.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på sistenytt-desken.

For mer informasjon om stillingen:

Søknadsfrist: 30. oktober

SØK STILLINGEN HER:

Firma: Tønsbergs Blad

Tønsbergs Blad er Vestfolds ledende mediehus og holder til sentralt på Brygga i Tønsberg. Tønsbergs Blad har opplagsvekst for fjerde år på rad, og har i 2020 22.563 abonnenter. Lønnsomheten og soliditeten er meget god.
Tønsbergs Blad eies av Amedia AS

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS