NYHETSJOURNALIST MED ANSVAR FOR SAMFERDSEL/MOTOR

Søknadsfrist: 08. juni 2018

Vi møter ofte folk som sier de forbinder Startsiden.no med sitt første møte med Internett. Siden starten i 1998 har vi blitt ett av de største nettstedene i Norge og selskapet har utviklet seg til å romme flere produkter og tjenester. I dag består ABC Startsiden av tre merker; nettportalen Startsiden, nettavisen ABC Nyheter med den virale videositen SeDenne, og Kreative Ideer (http://kreativeideer.no/), og vi er i oppstartsfasen av NorskHowTo-lab.

Redaksjonen i ABC Nyheter skal styrkes med en nyhetsjeger som skal ha som ansvar å følge med på samferdselssektoren. For oss betyr det at du har en særlig interesse for hva som skjer – og kommer til å skje – på dette området i Norge. Du må være interessert i bilmarkedet. Det gjelder særlig politikken som påvirker privatbilismen, men også fremtidens kollektive transportmidler.

Du har naturligvis ambisjoner om å være Norges beste journalist på dette området. Det får du anledning til hos oss.

I ABC Nyheter vil du bli del av en redaksjon som arbeider turnus både morgen, kveld og helger – som skrivende journalist, men også som deskvakt.

Som journalist hos ABC Nyheter forventes det at du behersker de digitale fortellerteknikkene, og helst allerede kan fortelle historier like bra med mobilkamera som med ren tekst og bilde. Du må være over middels god i engelsk.

Vi holder til i topp moderne lokaler midt i Oslo sentrum, menn får gå i shorts på jobben om de vil, og vi tilbyr gode lønns- og personalordninger til våre ansatte.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte redaktør Tor Strand ([email protected]) ­- Mobil: 90548980 eller tema-ansvarlig Kathleen Buer ([email protected]) - 46633177.

Leder av redaksjonsklubben er Mads Dalby Fremstad ([email protected]) - 90233059

Søknad sendes redaktør Tor Strand på epost: [email protected]

Søknadsfrist: 8. juni 2018

Firma: Abc Startsiden AS

Vi er eid av Hegnars holdingselskap Periscopus, og vi har i flere år vært et av Norges mest lønnsomme medieselskap – noe som gjør at vi ofte blir omtalt som en «juvel» i norsk mediebransje. År etter år berømmer ansatte vårt flotte arbeidsmiljø, og særlig trekker de frem sine dyktige kolleger. Selskapet har stor grad av autonomi og er organisert i tverrfaglige team. Kontoret vårt ligger i Kirkegata 17 i Oslo sentrum. Vi er ca. 60 ansatte i Oslo.