Nyhetsjeger

Søknadsfrist: 29. november

Er du lidenskapelig interessert i sport?

Til fast 100 % stilling søker vi nå: Nyhetsjeger med ansvar for sport

Ringerikes Blad er en del av Amedia, som er i ferd med å bli den største aktøren innenfor direktesending av sport. Amedia har vi et bredt og voksende spekter av rettigheter til streaming/direkteoverføring av idretter som fotball, håndball, basket, volleyball, i tillegg til rettigheter til store og mindre arrangementer lokalt og nasjonalt.Amedia, som er glassklar på at journalistikken er forretningsideen, har vunnet internasjonale priser for sitt arbeid med å bruke analyse i arbeidet med å forbedre journalistikken. I Ringerikes Blad vil du få ansvar for, og muligheten til å utvikle sportsjournalistikken.

Vi søker deg som gleder deg til å dekke sportens store og små høydepunkter, i både topp og bredde. Både leserne og vi er opptatt av de viktige menneskemøtene og de gode historiene. Derfor søker vi deg som er glad i å møte mennesker, og som evner å bygge et godt kontaktnett.

Vi søker deg som er opptatt av positiv utvikling, og som også ser hvor det er nødvendig å rette et kritisk søkelys. Vi tror du ofte stiller spørsmålet: Hvorfor er det slik?

Vi søker deg som har en smittende positiv innstilling, engasjement, ideer, og evne til å jobbe selvstendig, men du vil ikke jobbe alene. Du vil jobbe tett med nyhetsledelsen og dyktige kolleger i avisen, og vi har gode frilansere. I ryggen har vi også Amedias analyseavdeling, sentrale kompetansemiljøer innenfor redaksjonell utvikling, og ikke minst et stadig sterkere sentralt miljø for streaming og digitale fortellerteknikker. Her ligger det også videre karrieremuligheter.

Vi leter altså etter deg som har lidenskap for sport. Erfaring og kompetanse er en fordel, men viktigst er at du ønsker å utvikle og lære, slik at vi kan utvikle oss kontinuerlig sammen med lesere og seere.

Våre journalister jobber i turnus som inkluderer kvelds- og helgevakter.

Kvinner oppfordres spesielt til å søke.

Ring oss gjerne: Øyvind Lien, nyhetsredaktør: 951 93 929

Søknad og CV sendes: [email protected]

Firma: Ringerikes Blad

Ringerikes Blad er et offensivt mediehus med 20 dyktige medarbeidere og 25.000 lesere. Vi har nye og moderne kontorer i Hønefoss sentrum. Ringerikes Blad dekker vekstregionen Ringeriksregionen, med kommunene Jevnaker, Hole og Ringerike. Ringerikes Blad eies av Amedia, som igjen eies av Amediastiftelsen.

Søknadsfrist: 29. november 2018