Stillingsannonse:

NTBs nyhetsredaksjon søker sommer- og tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 15. mai

NTB

NTB

Er et uavhengig nyhetsbyrå. Vi har i over 150 år vært en sentral aktør i norsk offentlighet. Våre redaksjoner overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Hver dag leverer NTBs journalister, fotografer og grafikere redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier.

Samfunnsoppdraget vårt er å gi rask og pålitelig oversikt over de viktigste nyhetene.

Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse. Med over 300 millioner bilder, videoer og grafikker er vi Nordens største bildebyrå.

NTB er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som lokaltilpasset robotjournalistikk og mediebank.

Vi tilbyr mange ulike språk- og kommunikasjonstjenester til organisasjoner, offentlig sektor og næringslivet, som distribusjon av pressemeldinger, oppdragsfoto og skrivekurs .

NTB holder til i nye spennende lokaler Pressens hus midt i Oslo sentrum.

Har du lyst til å jobbe som journalist i et hektisk og spennende nyhetsmiljø? Det er fortsatt mulig å bli sommervikar i NTB.

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring, god nyhetsteft og evnen til å jobbe raskt og presist i et hektisk nyhetsmiljø. Du må takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Du må beherske å jobbe med nyheter både innenriks og utenriks. Vikarene vil gå i en skiftordning som innebærer både vakter på dagtid, kvelder og i helger.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer, så ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar. Ytterligere informasjon: Fung. nyhetsredaktør Nina M. Eldor ([email protected]), 918 69 161, nyhetssjef Hilde C. Kristiansen ([email protected]), 976 71 261 eller nyhetssjef Hege Tannæs-Fjeld, ([email protected]), 911 61 031.

Søknadsfrist 15. mai, men søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS