Stillingsannonse:

NTB Visuell avdeling søker etter vaktsjef foto/video

Søknadsfrist: 21. februar

NTB er landets største og viktigste leverandør av visuelt innhold.
Døgnet rundt leverer vi bilder og video fra nyhets- og sportshendelser til norske og internasjonale medier. Sport er en stor og viktig del av vår jobbhverdag.
Vårt mål er å være først med det siste.

NTB har nå en ledig stilling som vaktsjef foto/video. Vi søker deg som er idérik og engasjert. Du har nyhetsteft, kan skille viktig fra ikke fullt så viktig og har solid vurderingsevne. Som vaktsjef er du den operative lederen av NTBs leveranse av visuelt innhold. Du får ansvaret for å prioritere nyhetene og delegere oppgaver.
Du vil jobbe i tett samarbeid med fotografer og vaktsjefer i de ulike redaksjonelle avdelingene i NTB. Rollen er sentral i en av Norges største og viktigste formidlere av visuelt innhold. Du er trygg og jobber raskt og effektivt med å redigere store bildevolum, redigeringsprogrammer som Adobe Photoshop, Photo Mechanic og Lightroom. Du har kontroll på bilde- og videoredigeringsprogrammet Final Cut og er fortrolig med videosystemet LiveU og andre løsninger. Det kreves gode skriftlige og muntlige kunnskaper i norsk og engelsk.

Som vaktsjef foto/video i NTB får du store utviklingsmuligheter og jobber sammen med hyggelige, rykkeglade og støttende kolleger. Stillingen vil gå i en skiftordning som innebærer en deskturnus med vakter på dagtid, kvelder og i helger.

NTB har lokaler i Havnelageret i Oslo og flytter til nye lokaler
i Pressens hus i februar 2021.

Ytterligere informasjon:

● Redaktør Visuell - Christina Dorthellinger, [email protected], mobil: 474 89 175

● Fung fotosjef - Cornelius Poppe, [email protected], mobil: 901 12 858

● Klubbleder - Ann Fredriksen, [email protected], mobil: 93269968

● Tillitsvalgt i fotoredaksjonen - Heiko Junge, [email protected]

Søk stillingen her

Firma: NTB

I over 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland og spilt en viktig rolle i det norske medielandskapet.I dag er selskapet landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier.

NTB tilbyr også en lang rekke kommunikasjonstjenester, som distribusjon av pressemeldinger, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS