Stillingsannonse:

NRK søker redaktør

Søknadsfrist: 3. oktober

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Ledig stilling som redaktør i dokumentar- og samfunnsavdelingen.

Vil du lede Norges viktigste redaksjonelle miljø for undersøkende og fordypende journalistikk? Vi søker en sterk redaktør med store ambisjoner for området.

Dokumentar- og samfunnsavdelingen utvikler, produserer og publiserer undersøkende og fordypende journalistikk på alle plattformer innenfor et bredt sjangerfelt og flere formater. Avdelingen står blant annet bak produksjoner som Brennpunkt, Helene sjekker ut, Sløsesjokket, Innafor, Hva feiler det deg, Ekko, Abels tårn og podkast-seriene Hele historien, Havarikommisjonen og Samfunnspodden, samt undersøkende- og fordypende nettjournalistikk som «Slik blir klimaet der du bor» og «Griseindustriens brutte løfter». NRKs researchsenter og NRK Skole er også en del av avdelingen.

Vi søker en redaktør med bred publisistisk erfaring, solid fagkunnskap innenfor undersøkende journalistikk som brenner for å sette dagsorden med godt innhold på alle plattformer. Vi er ute etter en inspirerende leder som ønsker å videreutvikle NRKs fortellerformater og journalistikk i en tid der publikums mediebruk er i sterk endring.

Redaktøren rapporterer til programdirektør, er en del av ledergruppen i Marienlystdivisjonen og vil også være en del av NRKs øvrige redaktørkollegium.

Vi søker en redaktør som:

  • er visjonær og strategisk på vegne av NRK og sjangerområdet
  • har solid publisistisk erfaring og faglige ekspertise innen sjangerområdet
  • setter innovasjon høyt på agendaen
  • brenner for å utvikle, motivere og lede folk
  • har gode samarbeidsevner og evner å bygge felles kultur på tvers av medier og fagområder

Arbeidsoppgaver

  • Redaktøren har det redaksjonelle ansvaret for sjangerområdet og et overordnet ansvar for utvikling og drift av avdelingen.
  • Redaktøren forventes å bidra positivt utover eget område.
  • Redaktøren har personalansvar for egen ledergruppe.
  • Budsjettansvar medfølger stillingen.

Kontaktinformasjon

Vibeke Furst Haugen
Direktør, 926 00 837

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS