Stillingsannonse:

NRK søker programleder til Oppdatert

Søknadsfrist: 26. september

Skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Har du lyst til å bli programleder for Norges største nyhetspodkast?

Arbeidsoppgaver

I 2020 ble Oppdatert kåret til årets podkast og er nå den mest populære nyhetspodkasten i Norge. Nå er vi på jakt etter en ny programleder og profil for podkasten. I tillegg til programledelse, innebærer rollen blant annet arbeid med storyboard, dramaturgi og å utvikle nyhetshistoriene vi tar for oss.

Kvalifikasjoner

Fortellerkompetanse, programledererfaring og erfaring fra arbeid med nyheter.

Personlige egenskaper

Du må elske å fortelle nyheter på en måte som gjøre at folk føler de MÅ høre videre. Du må ha en god stemme, gode samarbeidsevner, og en sterkt ønske om nå unge lyttere med innholdet fra NRK Nyheter. Du må også like tanken på å være en tydelig profil for NRK Nyheter i ulike sammenhenger.

Vi tilbyr

Podkastmarkedet er i kraftig vekst og du vil få en helt sentral rolle i NRKs satsning framover. Du vil også få prege en plattform der vi faktisk treffer unge med nyheter og være del av et ambisiøst og inspirerende arbeidsfellesskap. Vi har høye ambisjoner for Oppdatert, samtidig som redaksjonen har stor frihet i måten de jobber på. Jobben gir også tilgang til et helt unikt internt NRK-nettverk og kompetanse innen nyhetsformidling, historiefortelling, podkast og lyddesign.

Kontaktinformasjon

Knut Are Tornås
Redaksjonssjef Oppdatert
997 91 405, [email protected]
LinkedIn Profile

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS