Stillingsannonse:

NRK søker kringkastingssjef

Søknadsfrist: 11. mars

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, og vi skal samle og engasjere alle som bor i Norge. Som Norges offentlig finansierte allmennkringkaster og mediehus har vi et omfattende oppdrag. NRK skal bidra til et nysgjerrig og inkluderende samfunn, og treffer ni av ti nordmenn daglig gjennom en av sine mange kanaler. NRK er for alle og skal reflektere mangfoldet i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. Vi har over 3000 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet. Les mer på www.nrk.no/informasjon

Norges viktigste og mest spennende medielederjobb er ledig for deg som har hjerte for allmennkringkasteroppdraget. NRK har en ambisjon om å produsere og levere innhold i verdensklasse, og har en unik posisjon hos publikum. Nå er vi på jakt etter en kringkastingssjef som kan utvikle vår felles allmennkringkaster videre i en mediehverdag i kontinuerlig endring.

Vi ser etter deg som har solid redaksjonell og publisistisk forståelse samt en velutviklet strategisk kompetanse. Du må evne å stå støtt i krevende situasjoner, og ha gode lederegenskaper som bidrar til intern stolthet og motivasjon.

NRK har mange interessenter og kringkastingssjefen må kunne håndtere komplekse prosesser både internt og eksternt. Konkurransen om publikums oppmerksomhet er global. For å bekle rollen er det viktig å forstå medietrender, bruksmønstre og teknologiens betydning for å lykkes, samtidig som evne til å utvikle organisasjonen er avgjørende.

Er du interessert, ta gjerne kontakt med Visindi ved Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Magne Amundsen, tlf. 916 56 101. Styreleder Birger Magnus kan kontaktes på tlf. 900 300 93.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad. Stillingen krever sikkerhetsklarering.

Søknad med CV sendes snarest og senest 11. mars.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS