Stillingsannonse:

NRK Nyheter søker visuelle historiefortellere

Søknadsfrist: 28. november

NRK

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Har du teft for visuell historiefortelling og brenner for nye måter å formidle innholdet på?

Nå ser vi spesielt etter deg som har journalistisk erfaring og sterk visuell kompetanse. Du behersker både stillfoto og lineære videoformater.Du liker å jobbe med hurtig reportasjejobbing, men også magasinformat for nett, mobil og TV - innen nyheter og sport.

For å bli vurdert må du legge ved lenker til arbeidsprøver som illustrerer hva du kan bidra med (foto, video, artikler, grafikk osv). Spesifiser gjerne din rolle.

Arbeidsoppgaver

Du vil lage gode nyhetssaker og visuelle historier for flere plattformer. Du må beherske hurtig reportasjejobbing og lengre magasinformater. Du vil jobbe med video, stills, direkteinnslag og diverse redigeringsverktøy. Hos oss jobber du både selvstendig som VJ og i team. Du blir en del av en kultur der kollegaer bygger hverandre gode og sammen tar eierskap til ideer, saker og prosjekter.

Arbeidstiden vil normalt være i tidsrommet 0600 til 2330. Du må regne med mye helg- og kveldsjobbing, og du vil jobbe i turnus. Noe reisevirksomhet må påregnes i inn- og utland.

Kvalifikasjoner

Vi er opptatt av mangfold i alle former. Derfor ber vi spesielt deg som tenker at du skiller deg ut, enten faglig eller som følge av tilhørighet eller bakgrunn, om å vurdere å søke.

Klassisk TV-utdanning eller en form for journalistutdanning er ikke obligatorisk, men du finner gjerne egne saker og videreutvikler disse fra ide til produksjon. Du behersker både video- og stillkamera og er en god historieforteller i redigeringsprosessen. Du har gjerne ferdigheter i programmer som Adobe Photoshop, Premiere Pro og AfterEffects, eller Quantel (SAM) videoredigering.

Du forstår formidling på sosiale medier og har stor nysgjerrighet for nye former for visuell journalistikk. Vi ser etter deg som viser sterk formidlingsevne i flere sjangere og på ulike plattformer. Du har nyhetsteft som treffer ungt og bredt.

Det er nødvendig at du minimum har førerkort klasse B.

Personlige egenskaper

Du er modig og nysgjerrig, og er sosialt og faglig sterk. Du er en lagbygger med stor grad av selvstendighet og har tydelige ambisjoner. Du har en genuin interesse for hva som er viktig nyhetsinnhold for unge i Norge i dag. Vi forventer at du er ærlig, åpen og endringsvillig.

Vi tilbyr

Arbeid med innhold som setter stort samfunnsmessig avtrykk. Du blir en del av et spennende og hektisk redaksjonsmiljø i landets største og mest allsidige mediehus.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Kontaktinformasjon

Christian Grotnes
Redaksjonssjef fotoredigerere
977 66 161 [email protected]

Liseann Tefre Amundsen
Redaksjonssjef fotoredigerere
975 85 513 [email protected]

Mohsan Basit
Redaksjonsleder fotoredigerere
920 11 844 [email protected]

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS