Stillingsannonse:

NRK Nyheter søker visuell historieforteller

Søknadsfrist: 3. oktober

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning? NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Har du teft for visuell historiefortelling og brenner for nye måter å formidle innholdet på?

Hos oss i NRK Nyheter jobber du med hurtig reportasjejobbing, men også magasinformat for nett, mobil og TV - innen nyheter og sport. Nå ser vi i spesielt etter deg som har journalistisk erfaring og sterk visuell kompetanse. Du behersker både stillfoto og lineære videoformater.

For å bli vurdert må du legge ved lenker til arbeidsprøver som illustrerer hva du kan bidra med (foto, video, artikler, grafikk osv). Kontaktinfo finner du nederst i annonsen.

Arbeidsoppgaver:

Du vil lage gode nyhetssaker og visuelle historier for flere plattformer. Du må beherske hurtig reportasjejobbing og lengre magasinformater. Du vil jobbe med video, stills, direkteinnslag og diverse redigeringsverktøy.

Hos oss jobber du både selvstendig som VJ og i team. Du blir en del av en kultur der kollegaer bygger hverandre gode og sammen tar eierskap til ideer, saker og prosjekter.

Arbeidstiden vil normalt være i tidsrommet 0600 til 2330. Du må regne med mye helg- og kveldsjobbing, og du vil jobbe i turnus. Noe reisevirksomhet må påregnes i inn- og utland.

Kvalifikasjoner:

Vi er opptatt av mangfold i alle former. Derfor ber vi spesielt deg som tenker at du skiller deg ut, enten faglig eller som følge av tilhørighet eller bakgrunn, om å vurdere å søke.

  • Klassisk medieutdanning eller annen form for journalistutdanning er ikke obligatorisk, men du er vant til å finne egne saker og videreutvikle disse fra ide til gjennomføring.
  • Du behersker både video- og stillkamera og du er god på fortellerteknikk.
  • Du har gjerne ferdigheter i programmer som Adobe Photoshop, Premiere Pro og AfterEffects, eller Quantel (SAM) videoredigering.
  • Du har stor nysgjerrighet for nye former for visuell journalistikk.
  • Vi ser etter deg som viser sterk formidlingsevne i flere sjangere og på ulike plattformer.
  • Du har nyhetsteft som treffer ungt og bredt.

Det er nødvendig at du minimum har førerkort klasse B.

Personlige egenskaper:

  • Du er modig og nysgjerrig, og er sosialt og faglig sterk.
  • Du er en lagbygger med stor grad av selvstendighet og har tydelige ambisjoner.
  • Vi forventer at du er ærlig, åpen og endringsvillig.

Vi tilbyr:

Arbeid med innhold som setter stort samfunnsmessig avtrykk. Du blir en del av et spennende og hektisk redaksjonsmiljø i landets største og mest allsidige mediehus.

Nødvendig opplæring vil bli gitt.

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

Kontaktpersoner:

Christian Grotnes, redaksjonssjef, 977 66 161, christian.grotnes@nrk.no

Liseann Tefre Amundsen, redaksjonssjef, 975 85 513, liseann.tefre@nrk.no

Mohsan Basit, redaksjonsleder, 920 11 844, mohsan.basit@nrk.no

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS