Stillingsannonse:

NRK Nyheter søker tilkallingsvikarer

Søknadsfrist: 27. september

NRK Nyheter

NRK Nyheter

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Tilkallingsvikar NRK Nyheter, særlig knyttet til radioflatene Dagsnytt og Nyhetsmorgen i NRK

Arbeidsoppgaver

Nyhetsovervåkning, prioritering og formidling av nyheter. Presentasjon av nyheter direkte på radio. Særlig rettet mot nyhetsflatene NRK Dagsnytt og NRK Nyhetsmorgen. Andre arbeidsoppgaver i NRK Nyheter kan også være aktuelle. Vi er særlig interessert i søkere som kan jobbe helg, kveld og natt.

Kvalifikasjoner

Nyhetsteft, journalistisk erfaring, sterk etisk bevissthet, god til å skrive og svært god til å formidle muntlig. Stor interesse for nyheter og aktuelle spørsmål som folk er opptatt av. Erfaring med nyhtesjobbing er en fordel, kjennskap til lydredigering (f.eks Digas) er en stor fordel.

Personlige egenskaper

Liker høyt tempo og jobber godt under tidspress, gode samarbeidsevner, formidlingsglede

Vi tilbyr

Lærerikt arbeid sentralt plassert i Norges største nyhetsredaksjon og mulighet til å delta i å forme NRK Nyheters innhold til publikum.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS