Stillingsannonse:

Norsk elbilforening søker redaksjonell leder til elbil.no

Søknadsfrist: 18. august

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk elbilforening

Er en raskt voksende interesseorganisasjon med over 110.000 medlemmer og 14 lokalforeninger over hele landet. Organisasjonen jobber for at alle nye biler som selges i 2025 er elbiler, og at alle elbilister skal få en enklere hverdag.

Er du journalist, gjerne med interesse for teknologi og miljø? Ønsker du å lede en dedikert redaksjon, og sørge for at elbil.no leverer saker som er nyttige og viktige for leserne og i samfunnsdebatten? Er du en utviklingsorientert ledertype som er god på tverrfaglig samarbeid? Da kan du være den rette for Norsk elbilforening.

Norge er verdens fremste elbilmarked. Klima og miljø står høyt på den politiske agendaen, og Norsk elbilforening er en sentral bidragsyter til løsningene som har gjort Norge verdensledende på andel elektrifiserte kjøretøy i bilparken. Elbil.no er foreningens viktigste kommunikasjonsplattform, og utviklingen av nyhetssatsingen på siden er et viktig ledd i vår vekststrategi. Nå søker vi en redaksjonell leder som vil få et helhetlig ansvar for å videreutvikle satsingen på elbil.no.

Den vi ser etter trives med å jobbe både strategisk og operativt. Du liker å lede andre, koordinere, redigere og selv produsere. Som leder for elbil.no har du ansvar for både drift og utvikling av nettstedet, som fungerer både som nyhetsportal og plattform for Elbilforeningen som medlemsbasert interesseorganisasjon. Du vil også være arbeidsleder med personalansvar for en egen nyhetsredaksjon. Stillingen jobber også tett med kollegene i alle de ulike avdelingene i Elbilforeningen.

For å treffe leserne best mulig, trenger elbil.no også noen som liker å bruke data og analyse for å utvikle relevant innhold.

Hvem ser vi etter:

Elbil.no sin suksess er i stor grad avhengig av deg. Du viser innsats og vilje til å levere godt innhold hver eneste dag. Du er samlende og motiverende i rollen som arbeidsleder, og en relasjonsbygger med gode samarbeidsegenskaper. En godt egnet kandidat har gjerne flere av disse egenskapene:

  • God samfunnsforståelse

  • Erfaring med strategisk og operativt redaksjonelt arbeid

  • Nyhetsteft og en god journalistisk penn

  • Målgruppeforståelse

  • Erfaring med digital innholdsproduksjon og nettstedsutvikling

  • Kjennskap til arbeid med søkemotoroptimalisering

Norsk elbilforenings løfte til deg:

Vi har tro på variasjon og mangfold, og hos oss kan du være deg selv 100 prosent. Vi er en organisasjon i sterk vekst, og det krever at vi til enhver tid er tilpasningsdyktige. Her er ingenting skrevet i stein, og vi har tro på at dette gir hver ansatt muligheter og større grad av trivsel. Vi kan tilby spennende oppgaver i et fagmiljø med en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt. Vi er en viktig påvirker for klima og miljø, og er synlige i det norske medielandskapet. På kontoret ved Youngstorget sentralt i Oslo sentrum får du jobbe sammen med dedikerte og faglige dyktige kolleger som per i dag utgjør en gjeng på om lag 50 ansatte.

Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen.

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rekrutteringsrådgivere hos
Hodejegerne AS, Ann Mari Nygjerde, tlf. 957 50 245 eller
Eva Engeset, tlf 469 50 102. Søknadsfrist 18.august.
Søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse etter avtale.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS