Stillingsannonse:

Norges viktigste teknologi-nettsted søker redaktør

Søknadsfrist: 14. september

Teknisk Ukeblad Media

Teknisk Ukeblad Media

Teknisk Ukeblad Media publiserer nettstedene tu.no, digi.no, insidetelecom.no, veier24.no,
magasinene Teknisk Ukeblad
og Våre Veger.

Selskapet har 65 ansatte.

Vi viser hvordan teknologi og teknologer kan bidra til å løse fremtidens største utfordringer. Vårt mål med journalistikken er å tilby teknisk dybde, men samtidig presentere innholdet på en måte som gjør det forståelig for flest mulig.

Vårt digitale abonnementstilbud Ekstra har vokst fra null til 16.000 abonnenter på fire år - og står sentralt i videre satsning. Ekstra skal gjøre ansatte i norske teknologibedrifter i stand til å gjøre en enda bedre jobb, og informere samfunnets beslutningstakere, som det er mange av blant våre abonnenter.

Vi søker en tydelig og sterk redaktør som kan videreutvikle tu.no til å bli et enda viktigere medium for teknologiinteresserte nordmenn.

Redaktør tu.no

Viktigste arbeidsoppgaver vil være å lede, motivere og videreutvikle en redaksjon med nær 20 årsverk, og sørge for at vi til enhver tid produserer nyheter og innsiktssaker som er viktige og nyttige for våre kjernelesere.

Ønsket kandidat må være en god coach og sparringspartner i det daglige arbeidet, tydelig på retning i det lange løp og må brenne for det redaksjonelle sluttproduktet. Interesse for datadrevet journalistikk og nye redaksjonelle formater er en fordel.

Stillingen medfører personallederansvar, og det er viktig at redaktøren bidrar til et konstruktivt samarbeid med øvrige avdelinger i Teknisk Ukeblad Media.

Teknisk Ukeblad Media støtter opp under verdiene i FNs bærekraftmål, herunder mangfold og likeverd, og vi søker bredt etter kandidater med ulik bakgrunn.

Spørsmål kan rettes til

Digitalredaktør i Teknisk Ukeblad Media, Svein-Erik Hole,
på telefon 909 69 053.

NJ-klubbleder i TU Media er Eirik Urke, som kan nås på telefon 901 61 407.

Søknad sendes til: [email protected] innen 14. september 2021.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS