Stillingsannonse:

NITO søker kommunikasjonsrådgiver

Søknadsfrist: Snarest

Vi styrker vårt kommunikasjonsarbeid med en offensiv og selvgående kommunikasjonsrådgiver med spesielt ansvar for Bioingeniørfaglig institutt (BFI) og helsepolitikk.

Vår nye medarbeider får en sentral rolle i formidling av NITOs budskap. Kjernekompetansen er evnen til å fortelle de gode historiene gjennom eksterne medier, contentartikler, NITOs nettsider og sosiale medier.

Du rapporterer til vår kommunikasjonsdirektør og involveres i en rekke spennende problemstillinger i en avdeling med bred kommunikasjonskompetanse.

Som kommunikasjonsrådgiver vil du få muligheten til å jobbe med saker innenfor mange spennende områder; alt fra politikk til strategiarbeid.

Hos oss vil du finne et faglig og sosialt mangfold med en rekke muligheter for variert kommunikasjonsarbeid i tett relasjon med sterke kompetansemiljøer, NITOs politiske ledelse og sekretariat.

Du vil få et særskilt ansvar for å bistå BFI i deres kommunikasjonsarbeid.

BFI er en selvstendig faglig enhet i NITO og representerer 7400 bioingeniører over hele landet. De er bioingeniørenes stemme i helsepolitikken, og jobber med synliggjøring, rekruttering, utdanning og utvikling av faget.

Hvem er du?

Den ideelle kandidaten har høyere utdanning og bred erfaring som kommunikasjonsrådgiver. Vi setter pris på om du er vant til å publisere, ta bilder og gjør enkel bilde- og videoredigering. Du forstår organisasjonslivet,
hvordan mediene opererer og har opparbeidet deg et godt nettverk.

Vi verdsetter at du har politisk teft, genuin interesse for mennesker, gode samarbeidsevner, nyhetshunger, tålmodighet, innsatsvilje, initiativ og
“en god penn”. Du bør takle tidspress og kunne håndtere flere oppgaver samtidig.
Du må regne med noe reisevirksomhet.

Vi kan tilby

Vi kan tilby et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø, gode arbeidsbetingelser for den rette kandidaten, fleksibilitet og en spennende jobb i en organisasjon i vekst.

Sammen skal vi sørge for at NITO fortsetter å vokse i tråd med våre verdier:
Vi går foran. Vi har kunnskapen. Vi bryr oss.

Spørsmål om stillingen ta kontakt med:

  • Instituttleder for Bioingeniørfaglig institutt, Lisa Husby, tlf. 911 87 316.
  • Kommunikasjonsdirektør Jan Johnsrud, tlf. 415 22 399.
  • Seniorrådgiver HR, Janicke Skatvold tlf. 932 41 065.

SØK STILLINGEN HER:

Firma: NITO

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 92 000 medlemmer. Fagorganisasjonen er partipolitisk uavhengig og frittstående. Vi er 150 glade, kreative og innovative kolleger med god breddekompetanse,
som sammen gjør oss til et sterkt faglig miljø. Vi er tilstede for medlemmene over hele landet, og har 16 avdelingskontorer i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

I NITO er vi lidenskapelig opptatt av at våre medlemmer får best mulig lønns- og arbeidsvilkår og faglig utvikling gjennom hele arbeidskarrieren. Videre at ingeniører og teknologer er synlige og har en tydelig stemme i samfunnet.
Fornøyde medlemmer er det beste vi vet og derfor blir vi motivert og begeistret av å strekke oss litt lenger.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS