Nettjournalist – fast stilling

Søknadsfrist: 17. oktober 2018

Politiforum søker nettjournalist

Vil du jobbe for et av Norges beste og mest innflytelsesrike fagblader? Politiforum har vunnet en rekke fagpressepriser for sin kritiske og uavhengige journalistikk – nå søker vi en journalist i en 100 prosent fast stilling, som skal ha ansvar for nyhetsproduksjonen til Politiforum.no.

Tiltredelse så snart som mulig, helst innen 1. januar.

Vi søker en allsidig og selvstendig journalist med god forståelse for digital nyhetsformidling og journalistisk produksjon på nett. Det er en fordel om du har erfaring med foto og video, og det er viktig at du har forståelse for og kan sette deg raskt inn i digitale verktøy. Vi bruker NEO til vår nettpublisering.

Du har interesse for politiets arbeidsområde og kriminalpolitikk, er godt orientert om sentrale samfunnsforhold og fagforeningenes rolle, og har forutsetninger for å drive undersøkende journalistikk innenfor vårt redaksjonelle konsept. Du har gode samarbeidsevner, samtidig som du arbeider selvstendig og har en høy etisk grunnverdi. Du kan drive frem egne saker og er gjennomføringssterk og fleksibel.

Du har journalistutdanning og/eller journalistisk erfaring, gode norskkunnskaper og gode skriveferdigheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og lønn etter kvalifikasjoner og avtale.

Du må:

- Beherske norsk skriftlig og kunne skrive godt, raskt og presist.

- Beherske digitale publiseringsverktøy.

- Beherske fotografering og videoredigering.

- Være initiativrik og selvstendig.

- Ha god nyhetsteft.

- Ha førerkort for personbil.

- Være mobil og fleksibel, da reisevirksomhet over hele landet må påregnes.

Spørsmål rettes til utgavesjef Erik Inderhaug tlf. 908 64608.

Send søknad med CV på e-post til [email protected].

Søknadsfrist 17. oktober 2018

Firma: Politiforum

Politiforum er landets største uavhengige politiblad med 38.000 lesere. Vårt nettsted Politiforum.no har omlag 100.000 besøk hver måned. Bladet redigeres etter redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten. Vi har 11 papirutgaver i året. Redaksjonen består av redaktør, journalist og nettjournalist, som jobber tett sammen med vår markedskonsulent. Vi har lokaler i Møllergata, Oslo i kontorfellesskap med Politiets Fellesforbund, som også er Politiforums eier.