Stillingsannonse:

Nettavisen søker reportasjeledere, breakingjournalister og videojournalister

Søknadsfrist: 15. august

Nettavisen

Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Til alle stillingene søker vi deg som har erfaring med breakingjournalistikk, har konkurranseinstinkt og vilje til å utvikle deg selv og journalistikken. Du har et tabloid blikk, solid presseetisk forståelse, og er ikke redd for å prøve ut nye ting.

Du kan forklare kompliserte saker på en forståelig måte, er idérik, initiativrik, trives med høyt tempo og liker å samarbeide i team. Erfaring og kompetanse innen nyhetsjournalistikk, krim, kjendis, økonomi, politikk og sport vil bli vektlagt.

REPORTASJELEDERE

Vi søker to erfarne reportasjeledere som holder hodet kaldt, er vant til å lede andre når det koker, og er gode på å se hva som er naturlige oppfølgere i en hendelsesdekning.

BREAKING

Vi søker breakingjournalister som har god samfunnsforståelse, er oppdaterte på nyhetsbildet, kan jobbe kjapt og presist, og vet at nyhetskampen vinnes ved å jobbe som et lag. Erfaring med å jobbe med løpende nyhetsoppdateringer vil bli vektlagt. Det samme gjelder erfaring med liverapportering med lyd og video.

KRIM

Vi søker også deg som har kompetanse på dekning av krim og hendelser. Du kan direkterapportere, er god på å få ut informasjon fra kilder, og behersker også å dekke rettssaker og følge opp større sakskomplekser. Du er etisk trygg og skriver godt og forståelig.

VIDEOJOURNALISTER

Vi søker to videojournalister, og leter etter deg som har et godt visuelt blikk og evnen til å fortelle med levende bilder. Du vet hvilke historier som treffer publikum på de ulike plattformene (nett og sosiale medier) og har journalistisk teft og evne til å fortelle historier på en effektiv måte. Du må like å jobbe ute i felt, være glad i å samarbeide og ikke være redd for å prøve ut nye ting. Det er en forutsetning at du har erfaring med videoredigering (Premiere Pro) og en fordel om du har erfaring med direkte videoproduksjon (vMix).

Som ansatt i Nettavisen får du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Søknadsfristen er satt til 15. august, men vi åpner for å rekruttere underveis hvis det dukker opp spennende søkere før fristen er utløpt.

MERK: Skriv i søknaden hvilken eller hvilke stillinger du søker på.

Ved spørsmål om stillingene

Kontakt Charlotte Østby Sundberg, nyhetsredaktør, [email protected], 977 59 954

Henrik Meidell, frontredaktør, [email protected], 913 44 882

Siv Bjerke, nyhetssjef, [email protected], 977 94 338

Alexander R. Winger, videosjef, [email protected], 959 31 836

Trond Lepperød, klubbleder - Norsk Journalistlag, [email protected], 412 92 612

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS