Nettavisen søker økonomijournalister

Søknadsfrist: 08. oktober 2018

Nettavisen styrker redaksjonen, og søker tre økonomijournalister (faste stillinger) med særlig kompetanse innen tre stoffområder:

  • privatøkonomi
  • forbrukerstoff
  • eiendom/bolig

Som ansatt i Nettavisen får du være med å påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Lønn etter kvalifikasjoner.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Spørsmål om stillingene kan rettes til utgavesjef/frontredaktør Morten Karlsen på mobil 90757758 eller e-post [email protected].

Klubbleder i Nettavisen er Kjetil B. Mæland – mobil 93664455 eller e-post [email protected].

Søknad med vedlegg sendes til redaksjonssjef Per Gunnar Sværen på e-post: [email protected] innen mandag 8. oktober.

Søknadsfrist: 08. oktober 2018

Firma: Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk.

Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Dette fokuset har skapt nettsteder som side2.no, side3.no, na24.no og shopping.side2.no, samt blogg.no til det de er i dag.

Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.