Stillingsannonse:

Nettavisen søker nyhetssjef

Søknadsfrist: 13. juni

Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen.
Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata.

Nettavisen er på jakt etter en offensiv leder for nyhetsredaksjonen som brenner for nyhetsjournalistikk og redaksjonell utvikling.

Vi søker deg som har erfaring, realistiske ambisjoner og evne til langsiktig planlegging av nyhetsproduksjon. Du må selv like å være sentral i nyhetsrommet og være operativ når store nyhetshendelser inntreffer. Da trenger vi en til å peke ut retning for våre journalister forhvordan Nettavisen skal dekke det som skjer.

Du bør ha solid erfaring fra redaksjonelle miljøer, gjennomføringsevner og gode samarbeidsegenskaper. Digital kompetanse, trygt språk, visuelt blikk og gode vurderingsevner er andre viktige stikkord. God kjennskap til bruk av sosiale medier er også viktig.

Lønn etter kvalifikasjoner. Tiltredelse etter avtale.

Mediehuset Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Oslo sentrum, og kan tilby et pulserende og trivelig arbeidsmiljø. Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen rettes til sjefredaktør Gunnar Stavrum (mobil 905 57 768, epost [email protected]). Klubbleder i Mediehuset Nettavisen er Trond Lepperød (mobil 412 92 612).

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS