Stillingsannonse:

Nettavisen søker nyhetsjournalist for dagligvare og varehandel

Søknadsfrist: 15. august

Mediehuset Nettavisen AS

Mediehuset Nettavisen AS

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata / Grensen.


Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 89 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.


Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nettavisen søker nyhetsjournalist for dagligvare og varehandel

Har du lyst til å gå i sømmene på noen av Norges største selskap? Ønsker du å jobbe med økonomisk journalistikk som har reell betydning for millioner av nordmenn, sammen med noen av Norges beste journalister på feltet?

Nettavisen har lenge profilert seg på sin journalistikk innen dagligvare og varehandel, som vi mener er best i Norge. Journalistikken vår på området har nådd ut til mange hundretusenvis av nordmenn, blitt nominert til priser og gitt reelle konsekvenser i bransjen.

Nå har du en sjelden mulighet til å være med på laget. Vi søker en journalist som skal jobbe i økonomiavdelingen i Nettavisen med nyheter knyttet til dagligvarebransjen og detaljhandel. Du skal bidra til at Nettavisen er først ute både med de største nyhetene og avsløringene rundt selskaper som Norgesgruppen, Coop, Rema 1000, XXL, Elkjøp, Power, Orkla, H&M og mange flere.

Den ideelle søkeren har de følgende karakteristikkene:

  • Solid journalistisk erfaring som nyhetsjeger.
  • Evne til å bygge opp et kildenettverk i en av Norges viktigste bransjer.
  • Relevant utdanning, helst innenfor økonomi eller journalistikk.
  • Forståelse for økonomi.
  • Evne til å gjøre gode presseetiske vurderinger.
  • Evne til å fortelle komplekse saker på en forståelig måte.
  • Grunnleggende tabloid forståelse.
  • Kunnskap og interesse for varehandelsfeltet.
  • Erfaring med graveprosjekter og/eller breaking.

Som ansatt i Nettavisen får du være med og påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Mediehuset Nettavisen AS, Akersgata 34, 0180 Oslo
Nettside www.nettavisen.no
Tittel: Journalist / Sektor: Privat / Omfang: Fast

Søknadsfrist: 15.08.2022

Kontaktinformasjon

Halvor Ripegutu, sjef økonomiredaksjonen
[email protected]
+47 930 58 169

Charlotte Østby Sundberg, nyhetsredaktør
[email protected]
+47 977 59 954

Trond Lepperød, klubbleder / Norsk Journalistlag
[email protected]
+47 412 92 612

Søk på stillingen her:

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS