Stillingsannonse:

Nettavisen jakter på ny nyhetsredaktør/reportasjeleder nyhet

Søknadsfrist: 14. mars

Nettavisen jakter på ny sjef for nyhetsredaksjonen, og vi søker deg som ønsker å være aktivt involvert i idéutvikling og reportasjeledelse, og som i tillegg kan bidra med egne idéer og lage egne saker.
Vi søker deg som er engasjert, inkluderende, tydelig og flink til å motivere.

Nyhetsredaktøren/reportasjelederen vil få ansvar for å lede og utvikle en nyhetsredaksjon bestående av erfarne journalister som dekker hendelsesnyheter innenriks og utenriks, krim og politikk.

Du bør ha ledererfaring, relevant utdanning/bakgrunn, solid redaksjonell erfaring og være trygg på egen vurderingsevne og presseetikk.

Samfunnsengasjement og god forståelse for bruk av nye digitale verktøy er også ønskelig, i tillegg til godt og sikkert språk.

Vi tilbyr en viktig og spennende redaksjonell lederstilling i et medieselskap i positiv utvikling, hvor det er høyt under taket og et godt arbeidsmiljø.
Mediehuset Nettavisen holder til i moderne og trivelige lokaler i Amediahuset i Akersgata i Oslo sentrum.

Som ansatt i Nettavisen får du være med å påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket.

Lønn etter kvalifikasjoner.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke.

Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Klubbleder i Nettavisen er Kjetil B. Mæland - mobil 936 64 455, epost [email protected]

SØK STILLINGEN HER.

Firma: Nettavisen

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 3,5 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.