Stillingsannonse:

Namdalsavisa søker frontsjef

Søknadsfrist: 02. juni

Vi søker etter en frontsjef i et 11-måneders vikariat fra og med august 2020.


Foruten god nyhetsteft og sterk journalistisk kompetanse, bør du ha et iboende ønske om å være med på å videreutvikle framtidas lokalavis. Vi er ikke akkurat bånn i bøtta fra før, men kan helt sikkert bli bedre på alt.

Som frontsjef vil du ha ansvaret for presentasjon av Namdalsavisas journalistikk overfor våre 20.000 digitale lesere, både via egne flater, nyhetsbrev og sosiale medier. Dermed er det en klar fordel om du også har en kommersiell forståelse og teft for de gode vinklingene – om alt fra små hendelser til tyngre dokumentarer.

Du har en høy presseetisk standard, gjør det som trengs for å sikre at alt vi formidler er korrekt, og trigges av både høye mål og høyt tempo.

Til gjengjeld sørger vi for gode betingelser i et ungt og lekent miljø – som stadig vil opp og fram.

Spørsmål om stillingen kontakt:
Klubbleder Espen Fossland på e-post: [email protected] / tlf: 48042868 eller sjefredaktør og adm. dir. Kim Riseth på e-post: [email protected] / tlf: 90548997

Søknad og CV sendes sjefredaktør/adm. dir. Kim Riseth [email protected].

SØK STILLINGEN HER

Firma: Namdalsavisa

Namdalsavisa feiret hundreårsjubileum i 2017, og er stadig den ledende leverandøren av nyheter i Namdalen - helt nord i Trøndelag. De siste åra har vi økt antall lesere og fått nasjonale og internasjonale priser for vårt innovasjonsarbeid - både redaksjonelt og kommersielt - og jakter stadig nye måter å spre vårt innhold på.

Livet som nyhetsjeger er sjelden som på film. Mer enn 100 års erfaring har imidlertid lært oss at det viktigste i verden skjer der du bor - og da er det nettopp der vi må være. NA er blant distriktets sterkeste merkevarer, og som den største medieaktøren i regionen er vi tett på både folk og næringsliv. Akkurat slik vi mener ei god lokalavis skal være