Stillingsannonse:

NAF søker innholdsprodusent!

Søknadsfrist: 29. november

NAF

NAF

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 400 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. Vi er stolte av å ligge på topp ti listen i "Great Place To Work" for vår klasse. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 950 millioner kroner.

Norges Automobil-Forbund er Nordens største interesseorganisasjon. Nå trenger vi en ny kollega som produserer og publiserer innhold. Her får du muligheten til å påvirke en av Norges mest kjente merkevarer fra idéfase til publisering.

Hva skal du gjøre?

Vi ser etter en person som kan utvikle, produsere og publisere innhold, fra idé til uttak på naf.no, nyhetsbrev og sosiale medier. Du skriver godt, og har gjerne erfaring fra å produsere bilder og video til sakene selv. Hvis du i tillegg har fokus på å analysere hva som fungerer for å treffe og engasjere riktig målgruppe er det topp. I tillegg til å produsere nytt innhold vil du sammen med vår innholdsansvarlig for naf.no få ansvar for at vårt forbrukerinnholdet er oppdatert og optimalisert.

Du vil få stor frihet til å komme med egne idéer og bestemme hvordan innholdet skal utformes. Det er viktig med godt samarbeid med andre innholds- og kommunikasjonsressurser, samt fagpersoner i NAF. Vi stoler på at du er en person som evner å se helheten og vet hvilket innhold som treffer våre medlemmer og kunder.

Vi ser etter noen som skjønner at det kan være hektiske dager i NAF, og at vi alle må ta i et tak for å komme i mål. Heldigvis er det kort vei fra idé til gjennomføring. I første omgang vil du jobbe i et team med fokus på elbil, så om du kan litt om elbil er det en fordel. Hvis du i tillegg kan litt om digital markedsføring og har erfaring fra foto/video er du kanskje akkurat den vi leter etter.

Vi vil gjerne høre fra deg hvis du

  • Har relevant erfaring med å produsere og publisere innhold
  • Evner å formidle kompliserte ting på en enkel måte
  • Synes det er gøy å skrive alle typer tekster og forstår hvordan de kan forsterkes med bilde og video
  • Har høy presisjonsgrad når det gjelder språk, rettskriving og fakta
  • Har forståelse/erfaring fra digital markedsføring og foto/video

I NAF har vi mange flinke folk! Det viktigste for oss er at du er villig til å bidra til fellesskapet vårt. Vi jobber i tverrfaglige team for å løse arbeidsoppgavene våre. Du får stort handlingsrom og du får jobbe i en organisasjon som utvikler samfunnsnyttige transportløsninger. Det er gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Har du spørsmål?

Da er det bare å ta kontakt med oss, så kan vi slå av en prat og finne ut om dette er jobben for deg!

Isabel Andersen Mougios, 926 82 929 eller [email protected]

Søknadsfrist: mandag 29. november

Vil du jobbe med oss?

Vår ambisjon er å utvikle intuitive og tidsbesparende løsninger for folk på farta. Vi ser frem til søknad og cv, men hvis du i første omgang bare er nysgjerrig, så vil vi ikke sløse med din tid. Da sender du oss en kort e-post hvor du forteller litt om deg selv og en leveranse du er stolt av, og gjør oss nysgjerrige på hvorfor du ønsker å jobbe med oss.Så møtes vi kanskje til en kaffe på en kafé, hos oss i våre nye lokaler eller en kort spasertur. Vi er selvsagt diskré i prosessen og vi ansetter fortløpende da det er ønskelig med rask oppstart.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS