Stillingsannonse:

Mote- og skjønnhetsjournalist i Norges største kvinnemagasin

Søknadsfrist: 21. mars

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aller Media

I Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med mer enn 20 selskaper og over 650 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24, i tillegg til investeringer i nye digitale tjenester som Motimate.

Nå leter vi etter KKs nye mote- og skjønnhetsansvarlig
i en 100 % fast stilling.

KK.no er Norges største nettsted for kvinner, med over 2 millioner sidevisninger hver uke og nesten 150 000 unike lesere daglig. Vi har nå en ledig stilling som mote- og skjønnhetsjournalist, som skal sørge for at KK.no til enhver tid tilbyr leserne både bredde og inspirasjon i vårt mote- og skjønnhetsstoff. Du får muligheten til å jobbe kreativt, og blir en del av et levende og inkluderende miljø.
Vi kan tilby varierte arbeidsdager, spennende oppgaver, og unike muligheter for faglig utvikling i et av Norges største mediehus.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg med solid journalistisk bakgrunn, en god penn og god språklig forståelse. Vi har svært høye krav til det journalistiske, og du må kunne skrive alt fra kjappe, tabloide nyhetssaker til større featuresaker eller portretter innenfor ditt felt. Du er vant til å jobbe med digital journalistikk og evner å tenke distribusjon i tillegg til produksjon. Det er en forutsetning at du har kunnskap om og interesse for mote og skjønnhet, gjerne med erfaring fra lignende jobber. Du har et godt øye for trender og god estetisk sans. I tillegg bør du ha stor kapasitet og mange ideer, samt like å jobbe selvstendig, men også trives i team. Du er sulten på å lære nye ting, er leveringsdyktig, produktiv og løsningsorientert.

Vi kan tilby:

En fast, spennende jobb med varierte og arbeidsdager og -oppgaver, et positivt, inkluderende miljø med høy trivselsfaktor, kreativ frihet og et progressivt digitalt fagmiljø.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Ansvarlig redaktør i KK, Ingeborg Heldal: ingeborg.heldal@aller.com

Sonja Nordanger, klubbleder i Aller Media: sonja.nordanger@allers.no

Søknad sendes til: stillingledig@aller.no

Søknadsfrist: 21.03.2021

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS