Stillingsannonse:

Moderne Media søker frilans tekstforfatter

Søknadsfrist: Snarest

Moderne Media

Moderne Media

Moderne Media har produsert podkast siden 2011 og er det ledende produksjonsselskapet av podkast i Norge. Vi skaper konsepter, podkaster og får frem nye talenter og programledere som kan gi det stadig voksende podkastpublikumet nye og spennende lytteropplevelser. Med over 170 podkastproduksjoner, har vi bygget oss unik erfaring og ekspertise innen produksjon og kommersialisering av podkast.

Vi er stadig i vekst, og ser derfor etter en briljant tekstforfatter som kan levere manus til nye og eksisterende podkaster. Som tekstforfatter i Moderne Media blir du del av et ungt og ambisiøst miljø, og du vil du få mulighet til å jobbe med noen av landets største podkaster og podkast-profiler.

I denne stillingen vil du levere produksjonsklare manus, der du står for alt fra research til ferdig tekst. Vi søker hovedsakelig etter tekstforfattere til våre tema-podkaster, og det er derfor stor fordel om du allerede er interessert i for eksempel true crime, historie eller skrekk. Vi har stort behov for tekst til våre podkaster, og ser helst at du har mulighet til å levere et fast antall manus per måned.

Du forstår forskjellen på skriftlig og muntlig språk, og evner å formulere deg konsist, men engasjerende. Det er viktig at du er i stand til å gjenskape de ulike podkastenes stil og tone, men du vil samtidig få mye frihet i utformingen av de individuelle episodene.

Vi tror du er nysgjerrig, tilpasningsdyktig, effektiv og målrettet i ditt arbeid. Den perfekte kandidaten er en naturlig historieforteller, med nese for dramaturgi og tydelig formidlingsevne. Du er også god på å finne riktige kilder, har forståelse for presseetikk og kjennskap til vær-varsom-plakaten.

I Moderne Media jobber vi med strenge tidsfrister, så det er viktig at du er komfortabel med å levere til deadline.

Vi ser etter deg som er:

  • Strukturert og løsningsorientert
  • God til å håndtere tidsfrister
  • Hyggelig og imøtekommende, så vel som trygg og tydelig
  • Glad i å skrive
  • Dreven på dramaturgi og historiefortelling
  • God til å finne spennende og engasjerende vinklinger
  • Flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig
  • God til å gjøre research, og sette deg inn i nye temaer
  • Nysgjerrig og engasjert

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har tidligere erfaring som tekstforfatter, journalist, manusforfatter eller lignende. Uansett hva slags bakgrunn du har, er du en kreativ person, som er glad i å skrive og har et brennende ønske om å jobbe med podkast.

Vi tilbyr:

Vi er et firma i sterk vekst, med høye ambisjoner for fremtiden og et godt arbeidsmiljø. Som frilans tekstforfatter vil du jobbe tett med programledere og andre redaksjonsmedlemmer, som vil komme med forslag, innspill og tilbakemeldinger på tekstene du leverer. Du vil kunne utfolde deg blant motiverte kolleger, i trygge omgivelser der vi alle tar godt vare på hverandre, med et felles mål om å bygge Moderne Media videre.

Send oss en søknad og CV, og legg gjerne ved en tekst som du mener gir et inntrykk av dine evner som forfatter.

Vi har dessverre kun kapasitet til å svare aktuelle kandidater.

For eventuelle spørsmål, send mail til [email protected].

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS