Stillingsannonse:

Magasinet for fagorganiserte søker reportasjejournalist som tar gode bilder (vikariat)

Søknadsfrist: 13. september

Vil du jobbe med nyheter og reportasjer fra industri, byggebransje, transport og uteliv? Er du opptatt av arbeidsliv, fagbevegelsen og politikk?
Vil du jobbe i et mediehus med 65 ansatte i Oslo sentrum?

Vi søker etter en allsidig og kreativ journalist med solide fotokunnskaper. Personen vi søker bør ha god nyhetsteft og like å jobbe både med grundige reportasjer til vårt papirmagasin og med raskere nyheter på nett.
Hos oss får du muligheten til å grave fram og fortelle historier fra arbeidslivet, samtidig som du jobber med daglige nyhetsoppdateringer og våre sosiale medier.

Magasinet for fagorganiserte er med et opplag på 160.000 landets største fagblad for organiserte innen privat sektor, som medlemsblad for Fellesforbundet.
Vi dekker et bredt og variert spekter av bransjer. Fellesforbundet er også en sentral premissleverandør i norsk politikk.

Vi legger vekt på de gode historiene, tett på lesernes hverdag.

Du får muligheten til å reise Norge rundt og lage varierte saker fra spennende deler av arbeidslivet. Vi legger vekt på de gode historiene, tett på lesernes hverdag. Du skriver om deres lønns- og arbeidsforhold, utfordringene de møter i arbeidet og politikken som setter rammene for næringslivet i Norge.

Viktige temaer er arbeidsmiljø, pensjon, framtidas fagarbeidere, innleie og sosial dumping – men også yrkesstolthet, produktivitet og arbeidsglede.

Det er også viktig for oss i Magasinet at sakene våre er rikt bildelagt og tilgjengelig presentert.

Magasinets saker publiseres også på frifagbevegelse.no, en felles nyhetskanal for alle redaksjonene i LO Media som stadig oftere setter dagsorden med vesentlig journalistikk om arbeidsliv og politikk.

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, bra betingelser og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer i trivelige lokaler i Storgata i Oslo.

Vikariatet løper i ett år. Tiltredelse så raskt som mulig.

Spørsmål kan rettes til:

Søknadsfrist: 13. september.
Send søknad og CV til [email protected]

Firma: Magasinet for fagorganiserte

Magasinet for fagorganiserte er med et opplag på 160.000 landets største fagblad for organiserte innen privat sektor, som medlemsblad for Fellesforbundet.Vi dekker et bredt og variert spekter av bransjer. Fellesforbundet er også en sentral premissleverandør i norsk politikk.