Stillingsannonse:

Lyst til å overvåke og følge opp sportsnyhetsbildet?

Søknadsfrist: 19. mars

Vi har ledig vikariat som deskreporter i TV 2 Sporten i Bergen fra 1. juni 2019 og ut juli 2020.

Som deskreporter har man ansvar for å overvåke og følge opp sportsnyhetsbildet. Det kan også innebære å produsere redaksjonelt innhold til rettighetsflater. Man både bygger og redigerer saker selv i høyt tempo, og må være stødig i journalistiske vurderinger og bildebruk.

Kompetansekrav

  • Vi søker etter deg med gode allmennkunnskaper innen sport, spesielt fotball, og med god kjennskap til profiler og sentrale navn innen sportsverden.
  • Du må like, og mestre, å jobbe i høyt tempo med flere pågående oppgaver. Du jobber strukturert , effektivt og selvstendig. Du må kunne redigere video, og kunne arbeide med både nyhetssaker og referat.
  • Vi ser etter deg som har trygg speak og god stemmekontroll, med tydelig diksjon, samt godt, presist og kreativt språk med feilfri grammatikk.
  • TV 2 Sporten legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, du må derfor ha gode samarbeidsevner, være interessert i å dele kunnskap og like å jobbe i team.

Vi tilbyr

  • Et spennende og profesjonelt arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kolleger.
  • Muligheten til å være i sentrum av nyhetsbildet og formidle til våre seere det som til enhver tid skjer.
  • Anledning til å jobbe i en sportsredaksjon og redaksjonelt miljø med attraktive rettigheter og gode muligheter for utvikling.
  • Innebærer jevnlig helg- og kveldsvakter.

For mer info om stillingen ta kontakt med:

Henrikke Helland - Klubbleder, tlf: 911 36 639

Anniken Hjertholm - Redaksjonssjef Sporten, tlf: 997 08 673

SØK STILLINGEN HER

Firma: TV2

TV 2 har hovedkontor i Media City Bergen, en ledende medieklynge sentralt plassert i Bergen.
Her samles aktører innen media, teknologi, utdanning og forskning, som Bergens Tidende, Bergensavisen, NRK, TV 2 og deler av Institutt for informasjons- og medievitenskap.

TV 2 er Norges største kommersielle TV-kanal og et av landets sterkeste merkevarer. Kanalen er en del av mediehuset TV 2, der virksomheten omfatter både lineær-TV og strømme-TV, samt Norges raskest voksende nyhetsnettsted, TV2.no. Mediehuset TV 2 står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.
Selskapets visjon er å skape uforglemmelige øyeblikk, mens de grunnleggende verdiene er å sjarmere, engasjere og utfordre. TV 2 driver betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.