Stillingsannonse:

Ledig vikariat som produsent for Samfunnspodden Ekko

Søknadsfrist: 26. april

NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Dokumentar- og samfunnsavdelingen utvikler og publiserer undersøkende og fordypende journalistikk på alle plattformer innenfor et ganske bredt sjangerfelt. Avdelingen produserer Innafor, Brennpunkt, Helene sjekker inn, Matsjokket, Hva feiler det deg, radioprogrammet Ekko og podkast-seriene Hele historien og Samfunnspodden, samt nettsaker som Jakten på Klimaendringene.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges

Ekko har vært et flaggskip for NRK P2 i ti år.

I dag leverer Ekko ordinære sendinger på P2 mandag til torsdag, Abels Tårn på fredag - også som podkast, og i tillegg podkasten «Samfunnspodden» med 3-4 publiseringer i uka.

Fra 1. august har vi ledig et vikariat som produsent for Samfunnspodden.

Hvis du kan tenke deg dette, og kan vise til erfaring som radioprodusent (ikke bare avvikling, men også innholdsutvikling), og i tillegg har erfaring og kompetanse som produsent for podkast, så håper vi du tar kontakt!

Det er en forutsetning at du kjenner alle nivå i en lydproduksjon, at du er en dreven historieforteller, og midt i alt er glad i orden og logistikk.

Som produsent for Samfunnspodden har du ansvar for utvikling og leveranse av 3 - 4 podkaster i uka - og all publisering knyttet til dette.

Du jobber tett med programleder med tilrettelegging av hver publikasjon. Du coacher også alle de fem reporterne – fra ideutvikling, til oppbygging og til ferdigstilling - i henhold til Samfunnspoddens tydelige formatering.

I tillegg til solid journalistisk kompetanse, bør du ha teamledererfaring, være oppdatert på den digitale medieutviklingen og ha god kjennskap til publisering av podkast. Vi ønsker oss en samarbeidsdyktig person, som er ambisiøs på Ekko og Samfunnspodden sine vegne. Du må ha god arbeidskapasitet og fungere godt under press.

Ta gjerne kontakt på telefon om du har noen spørsmål.

Kontaktinformasjon

Hildrun Hope Rydsaa, prosjektleder 454 73 446

Vibeke Haug, redaksjonsleder 918 56 957

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og gjennomføre publiseringene, i tett samarbeid med programleder og øvrig team
 • Jobbe fram idéer til de gode Samfunnspodd-sakene/historiene
 • Coaching og oppfølging av programleder, samt av Samfunnspoddens erfarne reportere

Diverse produsentoppgaver knyttet til publisering, herunder redigering i Digas, publisering i podpush m ansvar for tekst og bilde, samt publiseringsplaner.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring som produsent i radio/for podkast er et krav
 • God kjennskap til NRKs produksjonssystemer for radio (Digas, DigAIRange og ENPS)
 • Teknisk innsikt i et selvkjør-studioJournalistisk utdannelse/erfaring
 • Oppdatert på samfunnsspørsmål

Personlige egenskaper

 • Ledervilje og lederevner
 • Gode samarbeidsevner
 • Idérik og kreativAnsvarsfull
 • Godt humør

Vi tilbyr

Vikariat fra 1. august og ut året - i et av landets mest spennende lydmiljøer, der vi dekker «alt» innenfor samfunn og vitenskap.Fordypende formater, som gjør at vi kan gå inn i stoffområdene få andre redaksjoner har mulighet til. Et utpreget hyggelig og positivt arbeidsmiljø, med svært erfarne, nysgjerrige og åpne journalister/kollegaer.

Søk på stillingen her

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS