Ledig stilling som nyhetsjournalist i Stavanger Aftenblad

Søknadsfrist: 15. juni 2018

Stavanger Aftenblad søker en nysgjerrig, idérik og digitalt anlagt nyhetsreporter i fast stilling.

Aftenbladet ønsker å utvikle journalistikken og være helt i front på metodebruk, og har ambisjoner om å være ledende innen undersøkende journalistikk. Det er derfor nødvendig at du har kompetanse i datadrevet journalistikk, har erfaring fra innsynproblematikk og kan utfordre myndigheter og samfunnsaktører på innhenting av informasjon. Erfaring fra arbeid innen undersøkende journalistikk er ønskelig, og vi håper å finne en journalist med evne til både å jobbe med korte nyhetsløp og i større prosjekter sammen med andre.

Konkurransen om lesernes tid og oppmerksomhet er hard. Derfor må du være i stand til å finne fram til de viktige og riktige sakene, vinkle dem og skrive slik at de fanger lesernes oppmerksomhet og fortelle dem på en måte som holder på leserne. Forståelse og kunnskap om sosiale medier og evne til å benytte disse i journalistikken er ønskelig.

Du inngår i en fast turnus med jobbing i helg og kvelder.

Kvinner oppfordres til å søke.

Kontakt oss:

Erlend Skarsaune

Klubbleder

E-mail

976 27 114

Carl Gunnar Gundersen

Nyhetsredaktør

E-mail

415 59 360

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: Fredag 15. juni 2018

Firma: Stavanger Aftenblad

Stavanger Aftenblad er Rogalands ledende mediehus og eies av Schibsted ASA, Norges ledende mediekonsern. Sammen med Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen, VG og Finn utgjør vi Schibsted Norge. Stavanger Aftenblad har 200 ansatte og omsatte i 2013 for ca. 530 mill. kroner.